Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Zeemeermin afbeelding

Mooie zeemeermin afbeelding voor poster of drukwerk

Op zoek naar een prachtige afbeelding van een zeemeermin? Voor een poster, fotobehang of misschien voor drukwerk? EmielsDesigns heeft een ruim assortiment met zeemeermin afbeeldingen. Van vector illustraties tot full color afbeeldingen op hoge resolutie. 

Deze poster is in onze webwinkel te koop als print op dibond. Deze mooie meermin zit op het strand en geniet van de zon. De illustratie is getekend met goud geel en zand tinten. Dit werk past heel goed aan de muur in een vakantiehuis aan zee. 

Als je een zeemeermin afbeelding zoekt als digitale illustratie voor drukwerk dan kunnen we op maat een licentie afgeven voor het specifieke gebruik van de digitale afbeelding. 

Als liefhebber van zeemeerminnen wil jij natuurlijk graag een mooie print aan je muur van een meermin. Maar waar vindt jij nou het kunstwerk met een fraaie meermin erop die precies bij jouw stijl past. Misschien gaat jouw voorkeur uit naar een fraaie contrastrijke zwart wit poster van een zeemeermin. Of gaat jouw hart sneller kloppen van een mooie kleurige print met deze mythische schoonheid erop. Ik heb een serie afbeeldingen getekend met de zeemeermin in de hoofdrol. De illustraties zijn digitaal geschilderd in verschillende stijlen en in diverse kleur combinaties. Van grijstinten tot duotone afbeeldingen, van knallend kleuren tot zuiver zwart wit. Je vindt hier vast de zeemeermin afbeelding die precies bij jouw interieur stijl past. Het drieluik hiernaast bestaat uit drie hoge smalle illustraties, geprint op aluminium. De blauw tint van deze werken kan eenvoudig aangepast worden naar een andere kleur. Een tint die perfect past bij jouw accessoires bijvoorbeeld. In de webshop vindt je dit drieluik in aqua blauwe kleur. Wil je een andere kleurstelling, wil je een mix van kleuren of een regenboog effect zoals in de video hieronder? Neem dan even contact met me op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

Drieluik zeemeermin afbeeldingen

Vrolijke kleurige afbeelding van een zeemeermin in graffiti stijl

Ben jij klaar met je saaie lege muur en wil je iets opvallends aan de wand? Dit kunstwerk is digitaal geschilderd in graffiti stijl. De meermin die je zie is met zwart getekend. Om de zeemeermin heen is het een feest aan kleuren vormen en beweging. Het lijkt of ze zwemt in een zee van confetti. Dit kleurige kunstwerk kan net als het werk hierboven aangepast worden in de kleuren naar jouw smaak. Wil je minder groen, en meer geel? Of wil je de paars en roze tinten vervangen voor een mooie mint blauwe kleur? Omdat dit werk digitaal is getekend is dat allemaal mogelijk. 

Prachtige zeemeermin illustratie in grijs met lichtblauwe accenten

Smaken verschillen, dat is nu eenmaal zo. Misschien krijg jij de kriebels bij de kleurige illustraties. Jouw stijl is stoerder. Je houdt van grijs, misschien met een kleuraccent er in. Dan past deze prachtige zeemeermin vast bij jouw stijl. De basis van deze grijstint afbeelding van een meermin is een handgetekende pen tekening. Deze pentekening is in Photoshop digitaal ingekleurd met grijs tinten. De hooglichten zijn aangezet met een lichtblauwe felle kleur. Dit geeft een speciaal effect aan deze zeemeermin poster. 

Zeemeermin van staal

Wil je echt een uniek kunstwerk aan je muur met een zeemeermin dan kun je ook kiezen voor cortenstaal. Deze zeemeerminnen worden gesneden uit een stalen plaat.