Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Workshop eigen T-shirt lijn beginnen

Ben jij goed in tekenen? En lijkt het je leuk om geld te verdienen met jouw illustraties en tekeningen? 

Of je nu cartoontekenaar bent of een liefhebber van het tekenen van dieren. Je kunt geld verdienen met jouw tekeningen en illustraties. 

Een leuke en laagdrempelige manier om geld te verdienen met je tekeningen en illustraties is je prints te koop aanbieden voor T-Shirts en andere kleding.
EmielsDesigns biedt een 3 uur durende workshop aan waarin wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. 


In deze workshop laat Emiel je zien hoe hij zijn tekeningen digitaliseert en geschikt maakt voor print op t-shirts, hoodies, mokken en nog veel meer leuke items. Leer hoe je eenvoudig een eigen webshop publiceert [geen kennis van programmeren nodig!] en hoe je jouw designs in de webshop plaatst.
De workshop duurt 3 uur.
Een voorbeeld pagina uit mijn webshop Deze collectie tekeningen bestaat uit gekko's in verschillende tekenstijlen.

Workshop tekenen voor 6 personen

Er wordt gewerkt in een groep van maximaal 6 personen zodat er voldoende ruimte is om vragen te beantwoorden.

Datum en locatie
De workshop wordt gegeven in Hoogeveen. De eerste workshop voor een groep van 6 personen. De beschikbare data bekijken en inschrijven kan via het onderstaande formulier.

De kosten voor een workshop bedragen 95 euro per persoon. Een eigen laptop heeft de voorkeur. Een laptop lenen kan in overleg [beperkte beschikbaarheid] Koffie en koek papier en tekengerei is inbegrepen en ook ontvang je na afloop een handige pdf waarin alle stappen duidelijk worden uitgelegd.
Voor aanvang van de cursus wordt verwacht dat het programma Inkscape (freeware) is geïnstalleerd.

Een shirt met hooglander Dit t-shirt is te bestellen in de webshop van EmielsDesigns

Meld je hieronder aan voor de workshop:

Aanmeldformulier Workshop

Emiel laat jullie graag zien hoe je met jouw tekentalent geld kunt verdienen. Hij heeft sinds 2018 een eigen collectie online staan waarmee hij sindsdien al meer dan € 2.500 heeft verdient aan zijn eigen illustraties die worden verkocht als print op t-shirts, mokken en andere items. 

Wil jij ook geld verdienen met jouw illustraties en tekeningen? Twijfel niet en meld je aan voor de workshop via het formulier hierboven.