Profiteer tijdelijk van voorjaarskorting - 10 % op alles - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Western Woestijn Wanddecoratie

Deze werken hebben een ruw karakter. Roestige auto's, half begraven olievaten, cactussen. Deze werken met het woestijn thema hebben behalve het stoere karakter ook gemeen dat ze in dezelfde stijl zijn uitgevoerd. En dat betekent dat jij aan de slag kunt gaan. Hang een los werk aan je muur, of ga voor een drieluik of misschien als je een lange muur hebt kun je zelfs vijf of zes werken naast elkaar hangen. Doordat de stijl van de werken gelijk is zal het hoe dan ook voor een harmonieus geheel zorgen. 

Drieluik in woestijn thema Deze drie werken zijn gemaakt in dezelfde stijl en kun je dus heel goed naast elkaar ophangen

Kleurige werken met een ruig karakter

De kunstwerken uit de woestijn collectie zijn uitgevoerd in goudbruin, rood, oranje met groene en blauwe accenten. Hoewel er dus veel kleur in deze western werken aanwezig is hebben ze kunstwerken stuk voor stuk een ruig en robuust karakter. 

Kleurige werken op een donkere muur De kleuren komen extra goed tot hun recht op een donkere muur.

Woestijn kunstwerken kopen

Enthousiast geworden over deze woestijn stijl en wil je één of meerdere werken kopen om jouw interieur te verfraaien met een beetje woestijn? Ik heb alle kunstwerken hieronder voor je op een rijtje gezet.