Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Wand decoratie laser snijden

Bij EmielsDesigns kun je hele gave wand decoratie kopen. Deze decoratie is gesneden met een laser. 
Het mooie aan deze techniek is dat de mogelijkheden super divers zijn. 
interieur-veren-hout-laser-snijden-zwartjpg

Boven deze stoere leren bank hangen 4 zwarte veertjes. Deze zijn uitgesneden met laser uit een 3 mm dikke MDF plaat die is voorzien van een zwarte coating. 

Naast MDF zijn er nog tal van andere materialen te kiezen die geschikt zijn om te snijden met laser. Denk aan multiplex, mdf met coating, kurk, rubber, en acrylaat in talloze kleurstellingen. Acrylaat is bovendien ook in transparant en ondoorzichtig verkrijgbaar en zelfs spiegel en gouden spiegel versies van acrylaat kunnen gesneden worden. Aan elk materiaal hangt een eigen prijskaartje dus heb je bijzondere wensen, neem dan even contact met mij op. 

drie verschillende kleuren laser snijden veertjesjpg
Hierboven zie je de veertjes in verschillende materiaal samenstellingen, gecoat mdf, berken multiplex en berken multiplex met een turquoise beits. 
Als je een veer in drie verschillende kleuren besteld kun je zelf de verschillende facetten rangschikken. 
Naast Veertjes hebben we ook een aantal dierenkoppen die je kunt laten lasersnijden. 
2020-hooglander-3d-laser-snijwerk-defjpgDeze stierenkop is uitgesneden uit zwart acrylaat. De dikte van dit werk is 3 mm. 

Heb je zelf een origineel idee voor een laser gesneden artwork dat niet in de onze webshop staat? Neem dan contact met me op, wellicht kan ik jouw idee verwezenlijken. 

Materialen voor wanddecoratie met Laser Snijden

Laser snijden kan met diverse materialen. 

Bij EmielsDesigns heb je keuze uit een ruim assortiment materialen, zoals MDF, Mulitplex, Vliegtuigtriplex (berken), gebeitst multiplex, bebeitst mdf, gefineerd mdf, onderzichtig en transparant acrylaat en karton. De meeste materialen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar variërend tussen 1 mm en 8 mm

Deze kop van een schotse hooglander is gemaakt uit een plaat zwart acrylaat. Dit heeft een gladde textuur en geeft een strak eigentijds effect aan jouw wand.