Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Tuinmuur decoratie kopen

Tuinmuur decoratie - ontwerp met gouden veertjes Chique tuinmuur decoratie met RVS bevestigingset, geprint op Dibond

Je bent op zoek naar tuinmuur decoratie om die lege muur om te toveren tot een fraaie eyecatcher. Dan ben je op de juiste plek beland. De tuinmuur decoratie van EmielsDesigns die je op deze pagina ziet is er voor gemaakt om het hele jaar door aan je tuinmuur te pronken. De designs worden geprint op een watervaste en weerbestendige Dibond plaat. Dit is een stevige plaat waarop de kleuren van de kunstwerken haarscherp geprint worden. De tuinmuur decoratie wordt eenvoudig bevestigd met een bijgeleverd RVS zijgrip ophangsysteem. Met dit systeem hoeven er geen lelijke gaten in het paneel geboord te worden. 

Tuinmuur decoratie bevestigen

De RVS zijgriphouder is zo ontworpen dat je geen schroef ziet. Deze zit verborgen onder het afdekkapje dat je gemakkelijk over de schroef heen draait. Heb je een stenen muur dan kun je de bijgeleverde plug gebruiken. Wil je het kunstwerk bijvoorbeeld aan je houten schutting hangen dan kun je deze zijgriphouder eenvoudig in de schutting schroeven. 

meer informatie over tuinmuur decoratie

Wil je graag meer weten over de tuinmuur decoratie van EmielsDesigns? Wacht niet, maar stel je vraag gelijk aan Emiel. Hij wil jouw vraag over tuinmuur decoratie graag beantwoorden;