Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Producten

Filters

Toont 1-5 van 5 producten

In de webwinkel van Emiel kunt u unieke kunst kopen. De kunstwerken die u in de online Art Shop koopt zijn reproducties, stuk voor stuk prints met hoge kwaliteit. De materialen van de kunstwerken zijn geselecteerd door Emiel op kwaliteit en levensduur. Als u een kunstwerk gaat kopen wilt u tenslotte dat u jarenlang van het kunstwerk aan de muur kunt genieten. 

De kunstwerken die hier in de webwinkel te koop staan zijn allemaal door Emiel zelf gemaakt. Meestal eerst op papier getekend en vervolgens op de computer digitaal af geschilderd. Ziet u een werk waarbij u een print wilt met afmetingen die passen bij uw muur? Het formaat van de prints kan Emiel in overleg met u aanpassen en toevoegen aan de art shop. 

Heeft u een kunstwerk gezien dat u wilt kopen op een ander materiaal? Bijvoorbeeld op canvas in plaats van op Dibond? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Emiel via het onderstaande formulier voor uw maatwerk vragen. 

Meer informatie?

Heb je een vraag over een kunstwerk of wil je een reactie achterlaten? Stuur Emiel een berichtje via het onderstaande contactformulier.

betaal veilig met: