Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Schilderijen van roze heide landschap

Deze set van vier schilderijen passen perfect bij elkaar. Op de vier werken is een landschap te zien waarop bloeiende roze dopheide wordt afgewisseld met dennenbos, een meertje en een zandpad door het bos. 

Deze kunstwerken zijn als vierluik te bestellen geprint op peesdoek. En het is natuurlijk ook mogelijk om een enkel werk of een twee luik te bestellen. Op de afbeelding hierboven zie je een vierluik van het bloeiende roze heidelandschap. Met een vierluik kun je heel goed een optisch liggend kunstwerk suggereren door de werken dicht op elkaar te hangen. Zo ervaar je het vierluik als een liggend horizontaal kunstwerk. Of splits het vierluik in twee tweeluiken en hang ze op verschillende muren. 

Tweeluik roze dopheide in bloei

Deze kunstwerken van bloeiende dopheide zijn gemaakt in een semi abstracte stijl. De kunstwerken zijn digitaal geschilderd, waarbij roze blauw en groen de boventoon voeren. Op deze beide werken wordt bloeiende heide afgewisseld met water. Het water reflecteert het bos en de heide struiken. 

Geprint op peesdoek

De kunstwerken worden geprint op peesdoek. Met de chique zwarte aluminium lijst heeft dit werk een modern en strak karakter. Peesdoek kun je bovendien makkelijk wisselen en is lichtgewicht.