Profiteer tijdelijk van voorjaarskorting - 10 % op alles - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Schilderij met een eekhoorn erop

Een eekhoorn is met zijn lange staart en zijn behendige lijfje een mooi diertje om te zien. Ik heb niet voor niets een aantal schilderijen gemaakt van dit schattige dier. Op deze pagina laat ik mijn kunstwerken zien met een eekhoorn erop.

Schilderij van een eekhoorn Dit schilderij is te koop als reproductie geprint op Dibond.

De eekhoorn die je op dit schilderij zit heb ik getekend toe ik het diertje tegenkwam op een kinderboerderij. Het beestje stak zijn kop uit zijn nest en keek mij recht aan. Ik heb snel een foto gemaakt. Deze foto heb ik met potlood nagetekend. De tekening is ingescand en de digitale versie heb ik digitaal ingekleurd. Met dit digitaal schilderen is een gelaagd kunstwerk ontstaan in een kleurenpallet met grijs roze geel en zwart. 

Wanddecoratie in moderne kleurige stijl Deze eekhoorn is gemaakt in een cartoon achtige stijl

Het schilderij hierboven is gemaakt in een andere stijl. Deze stijl lijkt het meest op een combinatie van cartoon tekenen en street art. Het werk is kleurrijk en bevat veel dynamiek. De eekhoorn loopt over een berkentak en heeft een vriendelijke maar ook een ondeugende uitstraling. Het kunstwerk is gemaakt in blauw grijs tinten in combinatie met oranje geel roze en rode accenten. 

Eekhoorn in herfst tinten Dit kunstwerk heeft ook een cartoon stijl. De kleuren zijn warm en passen goed bij de herfst.

Op dit schilderij zie je een vriendelijke eekhoorn die een eikeltje aan het eten is. Het kunstwerk heeft vierkante afmetingen en is gemaakt in warme tinten. Roze, beige, wit grijs en zwarte lijnen. Ook dit werk heeft elementen die voorkomen uit cartoon tekenen. Leuke wanddecoratie voor liefhebbers van eekhoorns.