Shop je favoriete werk met 10 % korting - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Graffiti stijl posters

Deze serie kunstwerken is gemaakt in graffiti stijl. Mijn street art stijl kenmerkt zich door een hoofdonderwerp dat is voorzien van teksten, tekens en abstracte kwast streken rond dit onderwerp. De onderwerpen lopen uiteen, van struisvogel tot zeemeermin, en van flamingo tot schotse hooglander.

drie meerminnen street art stijl A2 interieur lijstjpg

Mooie flamingo in street art stijl Dit kunstwerk met een mooie roze flamingo heeft veel kenmerken van graffiti art. Shop dit werk hier

Posters ophangen aan je muur

Misschien heb je zelf al een mooie lijst op A2 formaat thuis. In dat geval kun je de A2 poster los bestellen om de poster zelf in te lijsten. 
Heb je nog geen lijst dan kun je een fraaie lijst meebestellen bij je poster. Deze lijsten worden voorzien van ontspiegeld glas. Dit geeft je poster gelijk de allure van een heus kunstwerk. Wil je liever een lossere stijl in je wanddecoratie. Dan kun je bij je A2 poster er ook voor kiezen houten posterdragers mee te bestellen. Deze posterdragers zijn van eikenhout. Met dit ophangsysteem kun je de poster met één schroefje aan je muur bevestigen.