Profiteer tijdelijk van voorjaarskorting - 10 % op alles - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Pentekening Moderne Kunst

De kunstwerken die je op deze pagina ziet passen prima in een modern interieur. Dit drieluik hieronder is te bestellen als canvas print met zwarte baklijst. De lijst geeft deze licht kunstwerken een chique uitstraling. Daarnaast zie je hieronder ook een aantal lijntekeningen van abstracte bloemen en ook schotse hooglanders. Deze moderne kunst stijl met zwarte pen lijnen geeft een stoer accent aan jouw interieur.

Hieronder zie je een serie kunstwerken. Deze Oneline artstijl past goed in een modern interieur. Op een witte achtergrond is met een subtiele zwarte lijn een abstract bloem getekend. 

Hieronder ziet je een drietal tekeningen van schotse hooglanders. Deze pentekeningen zijn te koop als print op papier. Deze schotse hooglanders zijn in zwarte kleur getekend en hebben een zuiver witte achtergrond. 

Stoere schets van een schotse hooglander
Schotse hooglander pentekening Deze abstracte schets is in de webshop beschikbaar als print op 20x15 cm

Pentekening architectuur schets

Deze minimalistische pentekening is ingekleurd met gearceerde vlakken. Deze snelle schets heeft hobbelige lijnen. Deze architectonische collage bestaat uit een aantal hoge huizen met puntdak, een trap, een abstracte boom en een suggestie van een weg naar het gebouw toe. 

Naast zwart wit kunst vindt je in mijn portfolio ook kunstwerken terug met pentekeningen die zijn ingekleurd. Hieronder zie je daarvan een aantal voorbeelden.

Zit het schilderij dat jij zoekt hier niet tussen? Dan kun je via het contact formulier altijd een verzoek doen met het gewenste onderwerp en een omschrijving van het werk. Als dit binnen mijn stijl past kan ik een kunstwerk op maat uitwerken.