Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Jouw online groothandel voor wanddecoratie

EmielsDesigns is jouw online groothandel voor wanddecoratie. Bij ons kun je grote oplages wanddecoratie bestellen tegen aantrekkelijke reseller tarieven. 

Wanddecoratie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en op diverse materialen. Kwaliteit staat hierbij voorop. 

Kunstwerk "Lady in Red" Dit werk is voor resellers in grotere oplages te bestellen. Exclusief via EmielsDesigns

In de pdf die je via de link hieronder kunt openen staan de prijzen voor 2022 voor resellers van muurcirkels van EmielsDesigns. Deze pdf is beveiligd met een wachtwoord. Een wachtwoord kun je aanvragen bij EmielsDesigns door een berichtje te sturen via het onderaande formulier. Vermeld daarbij je naam, bedrijfsnaam, emailadres en je kvk nummer. 

Prijzen zijn exclusief btw en inclusief verzendkosten;


Vraag een wachtwoord aan

Klein formaat deco cirkels

In deze afbeelding zie je een overzicht van de deco cirkels. Zet ze in een fraaie houten standaard als je de cirkels op een kast en plank wilt plaatsen. Met zijgriphouders van rvs kunnen deze cirkels zowel binnen als buiten aan de muur. En met een prachtige cortenstalen lijst erom heen heb je een heuse eyecatcher aan de muur.

Chique cortenstaal decoratie voor buiten

Hang je de decoratie buiten dan zal het cortenstaal naar verloop van tijd een robuuste roestlaag ontwikkelen. Het cortenstaal en de dibond cirkel kan heel goed buiten hangen. De lijsten die je op deze pagina ziet zijn door EmielsDesigns ontworpen. Deze unieke muurdecoratie vind je dus nergens anders!

De mooiste deco cirkels bij EmielsDesigns De kleine cirkels hebben een diameter van 20 cm, de grote 30 cm.