December stunt - bestel de Olifant en ontvang twee extra panelen gratis

Heb jij je al aangemeld voor de workshop Geld Verdienen met Tekenen?

Kunstwerken in hotel chique stijl

De Hotel chique stijl herken je aan het gebruik van natuurlijke tinten. Vaak gecombineerd met gouden accenten en marmer patronen. EmielsDesigns heeft een collectie werken die heel goed passen bij de HotelChique stijl. 

Zo hebben we een collectie werken waarin goud tinten met zwarte lijnen worden gecombineerd. Door deze kunstwerken te printen op geborsteld aluminium krijgt het werk een chique uitstraling. 

Kies het werk dat past bij jouw hotel chique interieur

Hieronder vind je het assortiment met kunstwerken die goed passen in de hotel chique stijl. Er zitten kunstwerken tussen die wat lichter van kleur zijn, zoals deze afrikaanse dame in greige tinten. En enkele werken hebben fraaie donkere natuurlijke kleuren, zoals de abstracte schotse hooglanders. 
Hoog en smal kunstwerk met luipaard
Premium Kwaliteit Art
Bekijk de aanbiedingen
Line Art

Hotel chique muurcirkel

Deze muurcirkels, met gouden veertjes, passen ook heel goed in een hotelchique ontwerp. Door de zwarte achtergrond vallen de goudgele tinten van de veertjes extra goed op. Bij een print op geborsteld aluminium refelcteerd het oppervlak van de veertjes, terwijl het zwarte mat blijft. 

Rechtstreeks contact met de kunstenaar

Heb je een vraag, over een kunstwerk of over een materiaal keuze? Stel deze dan hieronder, rechtstreeks aan de maker van deze kunstwerken.