Shop je favoriete werk met 10 % korting - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kunstwerken in hotel chique stijl

De Hotel chique stijl herken je aan het gebruik van natuurlijke tinten. Vaak gecombineerd met gouden accenten en marmer patronen. EmielsDesigns heeft een collectie werken die heel goed passen in de HotelChique stijl. 

Zo hebben we een collectie werken waarin goud tinten met zwarte lijnen worden gecombineerd. Door deze kunstwerken te printen op geborsteld aluminium krijgt het werk een chique uitstraling. 

Het kunstwerk hiernaast is een voorbeeld van een mix van verschillende stijlen. Modern landelijk wordt hier gecombineerd met hotel chique. De schotse hooglander kop is getekend in zwarte lijnen en ingekleurd met goudgele accenten. Een fraai werk om te combineren met de houttinten in je interieur.
Kunstwerk in hotel chique stijl Chique kunstwerk met een hooglander kop. In taupe en goud bruin.

Kies het werk dat past bij jouw hotel chique interieur

Hieronder vind je het assortiment met kunstwerken die goed passen in de hotel chique stijl. Er zitten kunstwerken tussen die wat lichter van kleur zijn, zoals deze abstracte tekening van een danseres. Dit werk is kleurrijk. Het kleuren palet met goud geel en zilvergrijze tinten afgewisseld met blauw en oranje geven dit werk een luxe karakter. Andere werken in de hotel chique stijl hebben fraaie donkere natuurlijke kleuren, zoals de abstracte schotse hooglanders. 
Kunstwerk in kleurige hotel chique stijl De val en de veerkracht is de tilel van dit schilderij in hotel chique stijl
Minimalistisch vs hotel chique Dit minimalistische kunstwerk past ook heel goed in een hotel chique interieur

Hotel chique muurcirkel

Deze muurcirkels, met gouden veertjes, passen ook heel goed in een hotelchique ontwerp. Door de zwarte achtergrond vallen de goudgele tinten van de veertjes extra goed op. Bij een print op geborsteld aluminium refelcteerd het oppervlak van de veertjes, terwijl het zwarte mat blijft. 

Breng een vleugje hotel chique in je interieur

Met deze kunstwerken uit de hotel chique collectie breng je eenvoudig een vleugje hotel chique in je interieur. Combineer de kunstwerken met een donkere achtergrond om de goud gele kleuren meer naar voren te laten springen. Of kies voor een lichte achtergrond om het accent op het gehele werk te leggen. Wil je graag weten hoe het kunstwerk in hotel chique stijl past bij jouw muur kleur? Emiel kan gratis en vrijblijvend een fotobewerking maken. Stuur een foto van je lege muur en geef aan welk kunstwerk je graag wilt zien op die muur en Emiel gaat voor je in photoshop aan de slag. Of bestel een A4sample van het betreffende werk. Voor een klein bedrag kun je het A4 sample bestellen zodat je de kleuren van het hotel chique kunstwerk kunt bekijken. Als je daarna later het werk op grootformaat besteld krijg je de kosten van het A4 sample als korting terug. 

Rechtstreeks contact met de kunstenaar

Heb je een vraag, over een kunstwerk of over een materiaal keuze? Stel deze dan hieronder, rechtstreeks aan de maker van deze kunstwerken.