Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Kunst voor meisjeskamer

Of je nu op zoek bent naar een kunstwerk met knalkleuren voor in een meisjeskamer of juist muurdecoratie in zachte pastel tinten. In de collectie kunst voor kids vind je vast en zeker het werk dat past bij de kamer van je dochter. 


Wil je jouw kind op een speelse manier in aanraking komen met Nederlands grootmeester, Johannes Vermeer, dan is de eigentijdse versie van het meisje met de parel een leuke keuze. Deze versie is gemaakt in cartoon stijl. De pose en het kleuren palet zijn ongeveer hetzelfde als het originele werk. 

Eigentijdse versie van het meisje met de parel Het meisje met de parel, maar nu in cartoon stijl. Leuk voor aan de wand in de kinderkamer.

Een prinses aan de muur

Misschien zoek je fraaie wanddecoratie voor je dochtertje in blauw tinten. Dan is deze prinses met blauwe jurk misschien wel iets voor jou. Deze vriendelijke prinses loopt met haar blauwe jurk door de straten van de stad. 

Het werk heeft veel verschillende blauwtinten, van lichtblauw tot donker blauwe accenten. Het werk is te bestellen als print op peesdoek met een witte aluminium lijst er om heen. 
Prinses met blauwe jurk Dit werk is geprint op doek met een fraaie witte lijst er omheen.

Kunst voor meisje in warme tinten

Als je warme kleuren wilt toevoegen aan het interieur van de meisjeskamer dan is dit werk een goede keuze. Het werk bevat veel oranje beige en warm grijs tinten. In plaats van een prinses is dit werk wat stoerder van aard. Dit meisje draagt een spijkerbroek. 

Kunstwerk van een meisje in oranje tinten Met dit werk aan de muur breng je warme tinten in de kamer.