Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Inkt en Aquarel Wanddecoratie in Landelijke stijl

Omdat ik mijn kunstwerken maak als digitaal artwork in photoshop zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos als het gaat om de stijl van de ontwerpen. Één van mijn favoriete stijlen is inkt pentekening in combinatie met aquarel. 

Hoe gaat het maken van deze wanddecoratie in zijn werk?
Het begint bij mij met altijd met een idee. Dit idee werk ik uit in schetsen. Als ik tevreden ben over een schets maak ik hiervan een pentekening. Heel 'ouderwets' met pen en papier. Deze illustratie maak ik vervolgens digitaal door er een foto van te maken en de foto om te zetten naar een vector bestand. 

Het voordeel van een vector illustraties is dat deze geschikt zijn voor grootformaat afdruk. Ik maak meestal een export ongeveer 7000 bij 7000 pixels bij vierkante wandecoratie. Deze hoge resolutie zorgt er voor dat de print van het kunstwerk heel scherp wordt. 

Wanddecoratie in de vorm van een textielposter
hooglander mockup Customjpg

Nu de basis van het kunstwerk, de vector pentekening, gereed is kan ik verder gaan met het toevoegen van kleur. 
Dit is een digitaal proces waarbij ik de aquarel brushes in photoshop gebruik. 
De schotse hooglanders die je op deze pagina ziet heb ik uitgewerkt in een serie.
Als je een grotere muur hebt is het leuk om deze te combineren.

Wanddecoratie in aquarel en inkt van stier
2021 A hooglander 04c textielposterjpg

De aquarel en inkt kunstwerken hierboven zijn in de basis te koop als print op textielposter. Maar als je liever een print op dibond hebt dan is dat ook mogelijk. In dat geval wil ik je vragen even contact met me op te nemen via het contactformulier. 

Schilderij van schotse hooglander in waterverf stijl
pen tekening hooglander waterverf aquarel 2021 v06 Customjpg
Deze stoere stier is beschikbaar als print op dibond, met afmetingen van 120 x 84 cm. Heb je liever een kleinere print dan is dat ook mogelijk.

Schotse hooglanders kun je in Nederland in de natuurgebieden tegenkomen. Deze grote roodharige grazers hebben een zachtaardig karakter en zijn bovendien heel fotogeniek. 

Abstact kunstwerk hooglander

Zoals de naam al doet vermoeden komen deze runderen oorsprokelijk uit schotland. Wist je dat er naast roodbruine schotse hooglanders ook soorten zijn met zwarte en witte haren?

Schotse Hooglander pentekening met waterverf Stoere schotse hooglander getekend met pen en ingekleurd in aquarel stijl
Wanddecoratie schotse hooglander abstracte stijl Deze stoere wanddecoratie geeft jouw interieur een fraai landelijk accent.