Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Ideeen voor whiteboard planner of notitiebord

Ben jij een type dat regelmatig dingen vergeet? Weer de koffiemelk vergeten bij de supermarkt, de tandarts die belt dat je eigenlijk vanmiddag een afspraak had of je kind naar training terwijl al 3 weken geleden doorgegeven is dat deze training niet doorgaat. Het is in een druk bestaan soms best lastig om alle afspraken te onthouden. Je kunt jezelf een extra reminder geven door de belangrijkste afspraken uit je agenda voor deze week op een weekplanner te noteren. Door deze planner op een duidelijke plek te zetten , bijvoorbeeld in de keuken op de vensterbank, zul je deze afspraak echt niet meer vergeten. 

Decoratieve Whiteboard planner

EmielsDesigns heeft een handige en stijlvolle whiteboard planner gemaakt die je ook als decoratie kunt gebruiken. De witte zijde is superglad en heel geschikt voor whiteboard stiften, terwijl de andere zijde met print een fraaie decoratieve functie heeft. Je kunt voor de print kiezen uit het complete assortiment EmielsDesigns. Naast een weekplanner kun je deze handige handzame whiteboard panelen ook gebruiken voor talloze andere doeleinden. Ik laat er je een paar zien;

Extra motivatie om je afval doelen te behalen

Afvallen is lastig. Dat weet iedereen. Om je een klein beetje te helpen om de motivatie te vinden en jezelf er aan te helpen herinneren wat je doelen zijn kun je dit bordje op het aanrecht of in de vensterbank in de keuken zetten. Stel jezelf haalbare en realistische afvaldoelen en maak bijvoorbeeld op het whiteboard een checklist met afval doelen per maand gedurende het jaar. Met een leuke motiverende tekst erboven maak je de afval checklist helemaal naar je eigen smaak.

Onmisbaar op kantoor - notitiebord

Even snel een notitie schrijven op kantoor. Met dit kleine whiteboard heb je jouw notities op een duidelijke plek. geen rondslingerende post-it papiertjes maar een handzaam whiteboard. En wil je even niet tegen de witte zijde aankijken? Dan draai je de print naar je toe. 

Noteer welke boodschappen op zijn

In een groter huishouden kan het handig zijn om een notitiebord te hebben waarop de waren die zojuist op gemaakt zijn kunnen worden opgeschreven. Door dit board op een prominente plek in de keuken te plaatsen wordt je er automatisch aan herinnerd om dit op het boodschappenlijstje te noteren. Ben jij de gene die het laatst de handzeep gebruikt en is de flacon op? Gelijk even noteren op het whiteboard dan wordt dit niet vergeten bij de boodschappen. 

Hardloop week of maand schema

Als aan het trainen bent met hardlopen kan het soms lastig zijn om motivatie te vinden. Een whiteboard planner kan je hierbij helpen. Door je doelen op te schrijven in de vorm van een checklist kun je per periode je behaalde resultaten afvinken. Dit werkt heel motiverend en kan voor jezelf een stok achter de deur zijn om te doelen te behalen.

De whiteboard weekplanner

Dit is een handige reminder voor de belangrijkste afspraken die er deze week op de agenda staan. Vooral met kinderen in huis kan het handig zijn om elk kind een eigen whiteboard planner te geven die hij of zij op het bureau in de slaapkamer zet. Plan een vast moment in de week in, bijvoorbeeld op zondagavond, om de belangrijkste afspraken van je kind te noteren op het whiteboard. Zo kan het haast niet meer gebeuren dat er een afspraak wordt vergeten. 

To Do List op whiteboard

Heb je jouw hoofd vol met allemaal klusjes en zaken waarvan je vindt dat ze deze maand toch echt eens moeten gebeuren? Maak een whiteboard to do lijstje en zet het paneel op het aanrecht in de keuken. Op deze prominente plek wordt je er vaak genoeg aan herinnert en kan de taak voor nu even uit je hoofd. Tip, ze een deadline achter de taak zodat je voor jezelf een stok achter de deur maakt. 

Horeca Tafel bordje

Deze handzame bordjes zijn heel geschikt voor op de tafel in de horeca. Teken met handlettering een leuke tekst, schrijf de weekaanbieding met whiteboard stift op het whiteboard paneeltje of gebruik de bordjes voor de tafelnummering in combinatie met het menu. Op het voorbeeld zie je een bordje dat gebruikt wordt als tafelnummer. Met een extra brede en verzwaarde voet onder het bordje waait deze niet om bij harde wind. Voor binnen kun je de lichtere houten standaard gebruiken. Op de achterzijde (of voorzijde het is maar hoe je het wilt noemen) kun je een van de prints van EmielsDesigns laten drukken, of kies voor eigen design met bijvoorbeeld het logo van het café of restaurant waar de tafelnummer bordjes komen te staan. 

Deze bordjes kunnen los besteld worden, maar voor de grotere horeca zaken kunnen wij ook een grotere oplage leveren. 

Formaten whiteboard paneel

De whiteboard panelen zijn op maat te bestellen. Het formaat dat het best past bij jouw zaak, tafel of vensterbank. Standaard formaten van de kleine whiteboard panelen op standaard zie je in de afbeelding hierboven. Wil je een groter whiteboard tot 130 cm breed of hoog, ook dat is mogelijk. Neem voor maatwerk contact op met Emiel. 

Meer weten over de handzame whiteboard panelen van EmielsDesigns?

Heb je een vraag over de whiteboard panelen? Stel je vraag aan hieronder rechtstreeks aan Emiel.