Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Gratis PSD mockup voor beeldmakers

Ben jij een fotograaf of een kunstenaar? Dan gebruik je waarschijnlijk af en toe mockup bestanden om je foto's of artwork online te presenteren. Naast kant en klare templates van derden maak ik ook eigen mockup bestanden. Deze bestanden bestaan uit tientallen lagen die je stuk voor stuk kunt aanpassen. Pas de kleur aan van de wanden, of de textuur van de vloer. Zelfs de kleur van de schildersezel is een aparte laag die je naar smaak kunt aanpassen. 

Hoe kun je deze PSD downloaden?

Downloaden is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande download knop en je wordt doorgestuurd naar een dropbox folder. Het PSD bestand kun je openen en bewerken in Photoshop of Affinity Photo. "Is dit helemaal gratis?" hoor ik je denken. Ja dit bestand mag je helemaal gratis gebruiken. Ik zou het natuurlijk wel leuk vinden als je een link op je website plaatst naar deze pagina, zo wordt deze pagina ook beter gevonden door andere beeldmakers en profiteer ik ook nog van betere SEO resultaten. 

schildersezel-lagen.psd

Mockup voor artwork - free download

Ook deze mockup is helemaal gratis te gebruiken - een bedankje in de vorm van een linkje naar deze pagina of Instagram post wordt natuurlijk wel op prijsgesteld.

Cilinder-gallerie-02-lagen.psd

Landkaart Nederland - mockup voor jaaroverzicht beeldmakers

Een leuke manier om het overzicht van je verkopen als beeldmaker visueel te maken is door ze te projecteren op een landkaart. Ik heb in deze afbeeldingen mijn verkopen van mijn werkaandemuur account voor 2022 in beeld gebracht. Deze mockup kun je als .PSD bestand gratis downloaden via de link naar de dropbox map hieronder.

Landkaart Nederland.psd