Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Goedkope muurdecoratie kopen

EmielsDesigns heeft muurdecoratie voor betaalbare prijzen. Als je op zoek bent naar goedkope muurdecoratie is het goed om deze pagina in de gaten te houden. Je vindt hier een overzicht van aantrekkelijk geprijsde muurdecoratie van EmielsDesigns.

Posters - goedkoop en betaalbare muurdecoratie

Posters zijn een goede keuze als je gaat voor de beste prijs en kwaliteit. Als je zelf nog een lijst hebt dan is een poster natuurlijk extra goedkoop aan te schaffen. Hoewel in onze webwinkel veel kunstwerken te koop zijn als print op Dibond of peesdoek is het ook mogelijk om de designs te printen als poster. Van A4 tot A0 en alles wat daar tussenin zit. Heb je in de webwinkel een fraai ontwerp gevonden en wil je deze door Emiel laten toevoegen als print op poster in de webshop? Stuur Emiel dan even een berichtje. 

Goedkoop en origineel - behangcirkels

Een ander goedkoop alternatief voor de panelen en peesdoek prints zijn behangcirkels. Deze cirkels zijn verkrijgbaar in diverse diameters, 40, 40, 90 en 120 cm. De behangcirkel hieronder maakt deel uit van een serie van vier in dezelfde stijl. Deze stoere schotse hooglander behangcirkels zijn extra goedkoop als je deze als serie van 4 ineens besteld.