Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Maak je eigen telefoon oplader ORGANIZER

Maak je eigen wandkast voor je telefoon laders Met deze fraaie wandkast zijn losse kabels en rondslingerende opladers verleden tijd

DIY Telefoon oplader kast maken

Al die losse opladers in huis. Kabels die over het aanrecht slingeren. Het is eigenlijk geen gezicht. Vooral in een huishouden met tieners zullen de laders door het hele huis te vinden zijn. Dat moet toch anders kunnen, zul je jezelf al divers keren hebben afgevraagd. En ja, het kan anders. EmielsDesigns heeft een ontwerp voor je gemaakt waarbij je jouw opladers uit het zicht kunt opbergen. Het lijkt net of er een kunstwerk aan je muur hangt. 

Met deze DIY oplossing maak je zelf een fraaie kast voor je opladers. 
Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Stuur ons een bericht en ontvang gratis de werktekeningen van deze Do It Yourself wandkast om je telefoons en opladers netjes te ordenen. 

Vraag de werktekening gratis aan
Maak je eigen telefoon oplader kast Met deze kast zijn losse draden op opladers in huis verleden tijd.

Een slimme oplossing voor maar liefst zes telefoons

Deze kast biedt plaats aan maar liefst zes telefoons. Dat zal voor de meest huishoudens dus voldoende zijn. Dit slimme kastje ophangen in vakantiehuisjes is ook een goed idee. Zo biedt je gasten een geordende oplossing voor alle telefoons die natuurlijk mee moeten op vakantie. 

Kast DIY idee voor opbergen telefoon en laders Deze wandkast met artwork biedt ruimte voor zes telefoons en laders. Geen telefoonkabels meer
Het paneel met artwork bestel je natuurlijk via EmielsDesigns. Dit paneel is stevig en door de blinde bevestiging zijn er geen schroeven en spijkers in het zicht. In het voorbeeld zie je een kunstwerk van een dame in een blauwe jurk. Je kunt zelf kiezen uit heel veel andere designs in onze webshop. 

DIY idee wijnrek maken

Met dezelfde techniek kun je, als je een beetje handig bent, ook een wijnrek of wijkast maken. Een gratis materiaal lijst en technische tekening kun je opvragen bij Emiel. Dit wijnrek kun je net zo hoog maken als je zelf wilt. Een rek zoals je in het voorbeeld ziet bied plek aan 36 wijnflessen als je deze liggend opbergt. Met een mooi kunstwerk ervoor geprint op aluminium of staal lijkt je wijnrek op een kunstwerk.