Wanddecoratie Landelijk Wanddoek / Textielposter

Wanddoek of textielposter
Met een wanddoek bedoel ik hetzelfde als een textielposter. 
Een wanddoek heeft boven en onder een houten lat. Deze lat wordt door een zoom gehaald.
Aan de bovenzijde van het wanddoek zit een koord. Een dergelijke textielposter of wanddoek kun eenvoudig aan de wand bevestigen aan een enkele schroef of spijker.

Aquarel en inkt wanddoek
De kunstwerken op het wanddoek worden op stof geprint. 

Wanddoek in landelijke stijl. 
Ik heb een serie wanddoeken gemaakt die heel goed passen in een landelijke interieur stijl. 
Het onderwerp van deze kunst werken is de schotse hooglander. 

Textielposter van schotse hooglander in boho kleuren
2021 A hooglander 100 textielposterjpg
Het wanddoek dat je hier ziet is een abstract werk van een schotse hooglander die je recht aankijkt. Deze hooglander heeft stoere hoorns en mooie lange haren. De poster heeft een breedte van 90 cm en een hoogte van 102 cm. Door het gebruik van geel bruine tinten in combinatie met de inkt pen tekenstijl ontstaat een stoere landelijk stijl. Deze kleurencombinatie past ook goed in de boho stijl waarin riet en lichtbruine tinten veel voorkomen. 

Textielposters zijn verkrijgbaar in diverse breedte maten, van 30, 40, 45, 60, 90 en 120 cm. De hoogte kan zelf gekozen worden en bereken ik bij mijn kunstwerken op aan de hand van de gekozen breedte. 

Wanddoek met schotse hooglander in landelijke stijl
2021 A hooglander 04c textielposterjpg
Naast een staand formaat is het natuurlijk ook mogelijk een liggend formaat te bestellen. Het wanddoek dat je hier ziet heeft een breedte van 120 cm en een hoogte van 87 cm. Op de afbeelding zie je goed hoe de houten latten door de zoom zijn aangebracht. De kleuren die in dit landelijke kunstwerk zijn gebruikt zijn iets meer oranje en bruin in vergelijking tot het bovenste artwork. 

Voor een overzicht van al mijn kunstwerken met schotse hooglanders klik je hier.