Unieke woon accessoires - decocirkels

Decocirkels - unieke woonaccessoires

Met decocirkels van EmielsDesigns haal je unieke en originele woon accessoires in huis. 

logo-met-kleur-decojpg
Al het artwork in de webshop van EmielsDesigns is ook als decocirkel te bestellen. Dit betekent dat je voor de print van de dibond cirkel keuze hebt uit honderden designs. 

Decocirkels kun je op verschillende manieren in je interieur toepassen;
  • als muurcirkel met blinde bevestiging
  • als muurcirkel met rvs zijgriphouders, ook voor buiten
  • als staande decoratieve accessoire in houten standaard

Muurcirkel met blinde bevestiging

De decocirkels kun je als muurcirkel aan de wand hangen. Met een eenvoudig dibond ophangsysteem bevestig je de cirkels blind aan de wand. Het ophangsysteem is dus niet zichtbaar. Met verschillende groottes maak eenvoudig een fraaie collage aan je muur. 
2022-blad-01-deco-muurcirkels-022jpg

Muurcirkel met RVS zijgriphouders

Wil je de decocirkels in de tuin op hangen, bijvoorbeeld aan je schutting of onder de overkapping? Kies dan voor de RVS zijgriphouders. Met deze zijgriphouders is de hele set weersbestendig zodat je niet bang hoeft te zijn voor roestvorming. De dibond cirkel heeft een kunststof kern en de buitenzijden zijn een aluminium coating. Deze beide materialen zijn heel geschikt om het Nederlandse klimaat het hele jaar door te weerstaan. 

Decocirkel in houten standaard

De decocirkels in houten standaard hebben een smal design. Je plaatst deze hierdoor ook op smallere wandplanken of vensterbanken met geringe diepte. In de webshop kun je kiezen voor een versie met alleen een houten standaard. Deze standaard is gemaakt van onbehandeld multiplex. Of kies voor een versie met droogbloemen. Deze versie houten standaard is voorzien van boorgaten en is gespoten in een mat zwarte kleur.
decocirkel-M-04jpg