Tekening of kunstwerk van een Engel als muurdecoratie

Op veel oude kunstwerken staan ze afgebeeld. Engelen zijn voor de één onlosmakelijk verbonden met het Christendom, terwijl anderen er juist een mythologisch figuur in zien. Zelf heb ik ook meerdere tekeningen en digitale kunstwerken gemaakt met een Engel in de hoofdrol. In deze blog laat ik mijn kunstwerken zien. Sommige werken zijn in kleur, meestal digitaal ingekleurd terwijl andere tekeningen in zwart wit zijn uitgewerkt. 

engel-collagejpg
De bovenste van deze drie werken is in combinatie van greige tinten met beige en grijze accenten. Dit werk schreeuwt niet om aandacht maar gaat in een interieur met grijs en hout tinten op in de rest van de omgeving. De engel met de blauw groene achtergrond is kleurrijker en valt op een witte muur meer op. De engel zelf is getekend in grijs tinten. De onderste engel met ontbloot bovenlichaam is uitgevoerd in zwart wit. Dit werk heeft een breed en laag formaat waardoor je de breedte van een muur, bijvoorbeeld boven de bank, goed kunt benutten. 

engel-collage-02jpg
De engel op dit kunstwerk houd een grote hamer vast. De achtergrond is ingekleurd in grijs met goud gele accenten en bevat veel textuur. Het werk is te bestellen in liggend formaat of als uitsnede in staand formaat in verschillende groottes. 

engel-collage-03jpg
Dit werk met een engel die zit op haar knieen, is gemaakt in zwart en wit. Het origineel is getekend met houtskool op papier. Deze engel is los te bestellen (neem contact op met Emiel om je wensen te bespreken) of als onderdeel van een collage zoals te zien in deze afbeelding. Het zwart wit past heel goed in een Scandinavisch interieur. 

engel-collage-04jpg
De achtergrond van alle zwart wit werken is eenvoudig aan te passen in een effen kleur naar jouw wens. Hier heb ik een viertal kunstwerken van engelen voorzien van een taupe kleur. Heb je liever een andere tint, misschien fel groen, blauw of zacht roze? Stuur even een berichtje naar Emiel via het contactformulier en geef je wensen door. Een fotobewerking met een concept van jouw gekozen werk aan de muur is gratis. Zo krijg je een goed beeld van hoe het lijkt als het werk aan je muur hangt.