Sierkussen met patroon of print passend bij kleuren van een interieur

Sierkussen met print


Patronen ontwerpen is iets wat ik graag doe. Het is erg leuk om een patroon te ontwerpen die past bij het interieur van een klant. De patronen die ik ontwerp gebruik ik bovendien in mijn interieur impressies. Naadloze digitale patronen kan ik plakken als textuur op een houten vloer, als behang, of als stof bekleding op allerei meubels in mijn 3D modellen.
collage - interieur items - taupe stijl mediumjpg

Patronen met dunne lijnen


De patronen die je hier ziet zijn door mij zelf ontworpen. De overeenkomsten tussen de patronen die je hier ziet is dat ze met dunnen lijnen zijn getekend. Dit geeft een subtiel look. De digitale basisbestanden kan ik vrij eenvoudig aanpassen in een andere kleurstelling. Op die manier kan ik een patroon passend ontwerpen bij de kleuren van jouw interieur. Mijn patronen maak ik op hoge resolutie van 7000x7000 pixels. Zo komen de dunne lijnen haarscherp geprint op het behang of op de sierkussen stof. 

collage - interieur items - taupe stijl 02 mediumjpg


Sierkussen met veertjes dessin


Het sierkussen hieronder met de gekleurde veertjes is hiervan een voorbeeld. Je ziet hier een aantal varianten van dit sierkussen waarbij het patroon gelijk blijft. Alleen de verschillende kleuren verschillen. 

Deze sierkussen lijn is binnenkort verkrijgbaar via onze webshop. 

sierkussen-veren-blauw-tintenjpgsierkussen-veren-donkerblauwjpgsierkussen-veren-licht-geeljpg


Ben jij op zoek naar een specifieke print voor jouw sierkussens die precies aansluiten bij je interieur? Neem dan contact met me op, of kijk voor inspiratie in mijn portfolio op Motiflow.

Sierkussen landelijke stijl

Deze sierkussen hebben een print in een landelijke stijl. Deze serie landelijke sierkussens hebben een print met schotse hooglanders erop. 

Deze illustratie van een schotse hooglander kop is ook beschikbaar wanddecoratie, als print op dibond. 
kussen-hooglanderjpg

Artistieke sierkussens

Wanneer je op zoek bent naar unieke en artistiek sierkussen dan zijn deze kussens misschien wel wat voor jou. Deze kussens hebben prints met een stoere schotse hooglander kop erop. kussen-hooglander-02jpg