Sierkussen met patroon of print passend bij kleuren van een interieur

Patronen ontwerpen is iets wat ik graag doe. Het is erg leuk om een patroon te ontwerpen die past bij het interieur van een klant. De patronen die ik ontwerp gebruik ik bovendien in mijn interieur impressies
collage - interieur items - taupe stijl mediumjpg
De patronen die je hier ziet zijn door mij zelf ontworpen. De digitale basisbestanden kan ik vrij eenvoudig aanpassen in een andere kleurstelling. Op die manier kan ik een patroon passend ontwerpen bij de kleuren van jouw interieur. 

collage - interieur items - taupe stijl 02 mediumjpg


Het sierkussen hieronder met de gekleurde veertjes is hiervan een voorbeeld. Je ziet hier een aantal varianten van dit sierkussen waarbij het patroon gelijk blijft. Alleen de verschillende kleuren verschillen. 

Deze sierkussen lijn is binnenkort verkrijgbaar via onze webshop. 

sierkussen-veren-blauw-tintenjpgsierkussen-veren-donkerblauwjpgsierkussen-veren-licht-geeljpg


Ben jij op zoek naar een specifieke print voor jouw sierkussens die precies aansluiten bij je interieur? Neem dan contact met me op, of kijk voor inspiratie in mijn portfolio op Motiflow