Schotse Hooglander Kunstwerk

Schotse hooglander kunstwerken


Schotse Hooglanders zijn er populair om als kunstwerk aan je muur te hebben. Dit rund mag dan natuurlijk niet ontbreken in de collectie van EmielsDesigns. Ik heb Schotse Hooglanders uitgewerkt in verschillende stijlen.

pen tekening hooglander waterverf aquarel 2021 30 maart verbeterd Customjpg
Het kunstwerk hierboven is getekend met digitale technieken. Dit kunstwerk heeft een fraaie gelaagdheid en is gemaakt met taup grijs en goud gele kleuren. 

hooglander koe met kalf in zonsondergang grijs goud def slaapkamerjpg
In dezelfde stijl maar dan met wat meer witte tinten is dit schilderij gemaakt. Hier zie je een schotse hooglander met een kalf op de achtergrond. Het kunstwerk heeft een abstracte stijlen past in zowel een landelijk als in een modern industriële stijl.

Olieverf stijl

Een van de technieken die ik gebruik is het omzetten van een foto naar olieverf stijl. Het digitale kunstwerk hieronder is met deze techniek tot stand gekomen. 

Schilderij olieverf stijl schotse hooglander
olie verf schotse hooglander kunstwerk Mediumjpg
De schotse hooglander heb ik op de foto gezet in Drenthe.  
olie verf schotse hooglander kunstwerk foto basisjpg

Schotse hooglander kunst in moderne stijl

Hieronder zie je een aantal schotse hooglanders in pen tekening stijl. Deze stijl past prima in een modern interieur. Door het gebruik van zwart en wit laat deze stijl zich goed combineren bij diverse interieur stijlen.schotse hooglander Mediumjpgschotse hooglander 02 Mediumjpgschotse hooglander 03 Mediumjpg

schotse hooglander moderne kunst lineart mediumjpg

Bovenstaande waterverf illustratie van een schotse hooglander met grote hoorns is gemaakt in photoshop. Dit werk past goed in een interieur met bruin en oker gele tinten. Ook voor dit werk geldt, passen de kleuren niet helemaal bij je interieur of smaak, bericht me dan even. Het PSD bestand is gemaakt met lagen waarvan ik de kleur laag voor laag kan aanpassen naar jouw smaak en stijl. 
schotse hooglander kleur waterverf lineart mediumjpg
Het schilderij van de schotse hooglander hierboven past prima bij de kleurtrend van 2021 - warme bruintinten in combinatie met oranje en roestbruine accenten op een witte achtergrond.
lijntekening-stoere-schotse-hooglander 02 kleur mediumjpg

Schilderij street art stijl

Deze stoere stier is getekend in bruine zwarte grijze en taupe tinten. Dit kunstwerk past goed in een landelijk interieur.
Schotse-hooglander-graffiti-street-art-stijl moderne kunstjpg