Schotse Hooglander Kunstwerk

Schotse Hooglanders zijn er populair om als kunstwerk aan je muur te hebben. Dit rund mag dan natuurlijk niet ontbreken in de collectie van EmielsDesigns. Ik heb Schotse Hooglanders uitgewerkt in verschillende stijlen.

Een van de technieken die ik gebruik is het omzetten van een foto naar olieverf stijl. Het digitale kunstwerk hieronder is met deze techniek tot stand gekomen. 

Schilderij olieverf stijl schotse hooglander
olie verf schotse hooglander kunstwerk Mediumjpg

De schotse hooglander heb ik op de foto gezet in het Drenthe.  

olie verf schotse hooglander kunstwerk foto basisjpg

Kleurtrend 2021
Toen de kleurtrend van 2021 bekend werd heb ik mij laten inspireren. De bruin en grijs tinten heb ik verwerkt in een kunstwerk van de kop van een schotse hooglander;
hooglander 2020-12-07 MediumjpgAls je een print wilt bestellen van deze schotse hooglander klik dan hier.

Schotse-hooglander-digitale-kunst-04 Mediumjpg
Het bovenstaande werk kun je hier bestellen.

Hieronder zie je een aantal schotse hooglanders in pen tekening stijl. Deze stijl past prima in een modern interieur. Door het gebruik van zwart en wit laat deze stijl zich goed combineren bij diverse interieur stijlen.schotse hooglander Mediumjpgschotse hooglander 02 Mediumjpgschotse hooglander 03 Mediumjpg
De bovenstaande zwart wit tekening van de schotse hooglander kun je hier bestellen

schotse hooglander moderne kunst lineart mediumjpg

Bovenstaande waterverf illustratie van een schotse hooglander met grote hoorns is gemaakt in photoshop. Dit werk past goed in een interieur met bruin en oker gele tinten. Ook voor dit werk geldt, passen de kleuren niet helemaal bij je interieur of smaak, bericht me dan even. Het PSD bestand is gemaakt met lagen waarvan ik de kleur laag voor laag kan aanpassen naar jouw smaak en stijl. 
schotse hooglander kleur waterverf lineart mediumjpg
Het schilderij van de schotse hooglander hierboven past prima bij de kleurtrend van 2021 - warme bruintinten in combinatie met oranje en roestbruine accenten op een witte achtergrond.
lijntekening-stoere-schotse-hooglander 02 kleur mediumjpg
Deze stoere stier is getekend in bruine zwarte grijze en taupe tinten. Dit kunstwerk past goed in een landelijk interieur.
lijntekening-stoere-schotse-hooglander-mediumjpg