PSD mockup bestanden voor kunst presentatie

Jij wilt je kunstwerken graag op een opvallende manier presenteren. Dan is dit misschien wel iets voor jou. Deze mockup bestanden zijn getekend door Emiel en omgezet in PSD bestanden die bestaan uit verschillende lagen. Deze illustraties hebben een cartoon stijl. De kunstwerken kun je vervangen door jouw eigen artwork. 

Door op de afbeelding hieronder te klikken ga je naar het Adobe Behance profiel van EmielsDesigns. Voor $ 10,- kun je het PSD bestand hier downloaden.

man-krukje-schilderen-kunst-mockup-02jpg
Je ziet in deze mockup een zwart wit pentekening. Een jonge man zit op een krukje voor een schildersezel. Hij is bezig met het maken van een kunstwerk. In dit geval heb ik er een grijs groen abstract kunstwerk geplaatst. Dit werk kun jij dus vervangen door jouw eigen kunst. 

In dezelfde stijl heb ik ook een gelaagde photoshop mockup gemaakt van een vrouwelijke kunstenaar. Zij staat met een kwast in haar hand te schilderen. Een groot canvasdoek staat op een schildersezel. Tegen de muur aan staan nog twee andere schilderijen die deze kunstenares al eerder heeft gemaakt. Ook bij deze PSD mockup kun je de kunstwerken vervangen door jouw eigen werken. Dit gaat met enige kennis van photoshop heel eenvoudig. Klik op de afbeelding om naar het Behance profiel van Emiel te gaan. 

vrouw-schilder-ezel-drie-doekenjpg
Boven aanzicht meisje dat schildert - tekening met micron pen
Ook beschikbaar op Behance - Micron pen tekening van een meisje dat kleurige schilderijen maakt op een canvas. Een interessante en opvallende manier om je artwork te promoten op de socials. De kunstwerken zijn geplaatst in losse photoshop layers die je eenvoudig kunt bewerken. 

Meisje-schildert-canvas-boven-aanzicht-01jpg