Posters in graffiti stijl

Poster in graffiti stijl

Deze serie kunstwerken zijn geïnspireerd op streetart en graffiti. Rondom het onderwerp zie je teksten en abstracte vormen, die qua kleur en stijl aansluiten bij de kleuren van het hoofdonderwerp. 


2021-03-24-olieverf-vrouw street art houten posterhangerjpg

Poster met houten posterdrager

Bij dit kunstwerk, dat te bestellen is als poster met houten posterdrager, zie je dat de kleuren van de jurk van de dame terugkomen in de teksten en vormen. Zo ontstaat er eenheid in het kunstwerk. Dit kunstwerk van een dame in roze jurk kan ook besteld worden met houten lijst of als losse poster.Graffiti kunst met landelijk thema

Een schotse hooglander associeer je waarschijnlijk met een landelijk. Door deze hooglander te schilderen in graffiti stijl komen landelijke en stedelijk samen in een urban stijl kunstwerk.

Schotse-hooglander-graffiti-street-art-stijl moderne kunstjpg


Dit stoere artwork met zwarte, grijze en gele hout kleuren heeft een wat meer mannelijk karakter. Ook in dit werk zijn de invloeden van street art goed terug te zien. Op dit werk zie je een schotse hooglander kop met graffiti accenten.

Het kunstwerk dat je hieronder zie is wat minder uitbundig. De contrasten zijn iets minder hard waardoor het landelijke in dit werk het street art karakter een beetje maskeert. Met de goudgele tinten en blauwe accenten is dit een mooi kunstwerk om te combineren met een blank houten vloer op een witte wand zoals in het voorbeeld. Of kies ervoor om dit werk op te hangen op een donkerblauwe muur waardoor de blauwe accenten in het werk worden versterkt. 

2021 A hooglander 100 verbeterd street art stijl mr tl buisjpg


Graffiti in een lijst

Door graffiti in te lijsten ontstaat er een kustwerk op zich. 

drie meerminnen street art stijl A2 interieur lijstjpg
Hierboven zie je een poster in graffiti stijl, voorzien van een houten lijst. Op deze poster zijn drie zeemeerminnen te zien. De kleuren van deze poster zijn hetzelfde als de kleuren van de graffiti poster van de schotse hooglander.


Naast mijn eigen kunst shop heb ik ook een groot aantal kunstwerken die je bij werkaandemuur.nl kunt kopen.  Deze stoere roodbruine hooglander is bij werkaandemuur te koop als print op staal, of canvas. Klik op de afbeelding om de prijzen te bekijken. 

2021-04-14-hooglander olieverf street art Customjpg
Ook dit kunstwerk heeft kenmerken van graffiti. De groen blauwe kleuren lijken met een spuitbus te zijn aangebracht op de roestbruine vacht van dit stoere rund.