Poster passend bij lijst laten maken

Misschien herken je dit wel; je hebt een fraaie lijst voor een foto of poster. En je wilt hier eigenlijk wel iets nieuws doen. Bijvoorbeeld een mooie kunst poster. Wist je dat je bij EmielsDesigns posters op maat kunt laten maken? 

Er is heel veel mogelijk als het gaat om posters. Bij EmielsDesigns kun je de standaard posterfomaten bestellen, bijvoorbeeld A4, of A3 in kleinformaat, of grootformaat posters op A1, A0 of Abri formaat. En heb je een lijst waarin een wat ongewoner formaat poster gaat? Dan kunnen we posters op maat bestellen. 

Alle kunstwerken die je in de webshop op emielsdesigns.com ziet zijn ook als art poster te bestellen in de standaard of speciale formaten. 

Hieronder zie je standaard posterlijsten van Ikea. En daaronder de posterlijst met een werk van EmielsDesigns erin. 

poster-ikea-seriejpg
Deze lijsten hebben afmetingen 30x40 21x30 en 50x70cm. 
Naast staande en liggende formaten kun je bij EmielsDesigns uiteraard ook vierkante posters bestellen, bijvoorbeeld de 50x50cm poster voor in de Ikea lijst hieronder. 

poster-ikea-serie-02jpg
Benieuwd naar de prijzen van posters voor jouw posterlijst? Stuur dan een berichtje naar Emiel. Hij helpt je graag verder om jouw lijst te vullen met een fraaie kunst poster passend bij jouw lijst.