PlantYourFloorplan® een duurzame plattegrond voor evenementen

Bij een groot evenement wil je de bezoeker op een duidelijke manier de weg wijzen. Het is voor een bezoeker handig om een fysieke plattegrond te hebben waarop alle activiteiten overzichtelijk staan aangegeven. Maar een geprinte plattegrond heeft een nadeel. Als een evenement is afgelopen wil je geen vervuilende rondslingerende prints in de berm. Het zou natuurlijk mooi zijn dat je een bezoeker zo ver krijgt dat hij de plattegrond meeneemt naar huis. Of dat een floorplan, als deze dan toch per ongeluk in de berm beland, geen vervuilend effect heeft. 

De oplossing van EmielsDesigns in samenwerking met 3DL Tekenwerk; een plattegrond met zaadjes erin. 


plantyourfloorplan-10jpg

Een extra stimulans op de plattegrond niet weg te gooien

Met een leuke uitleg over de zaadjes in de plattegrond moedig je de bezoeker aan om de plattegrond mee naar huis te nemen in plaats van deze weg te gooien. Een beknopte uitleg over het zaaien kun je op de achterkant van de plattegrond drukken. Om meer bezoekers naar je website te genereren kun je een uitgebreide uitleg op de site zetten met een QR-code op de achterzijde van de plattegrond. 

Duidelijke plattegronden in de kleur van je huisstijl

De plattegrond voor je evenement wordt op maat gemaakt door 3DL Tekenwerk. De stijl van de plattegrond kan helemaal worden aangepast naar de kleuren van je huisstijl. 3DL Tekenwerk kan ook bepaalde elementen in 3D uitwerken zodat de plattegrond nog meer herkenningspunten bevat. Dat helpt de bezoeker om zich te oriënteren op de locatie van je evenement.

Meer informatie over PlantYourFloorplan®?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Emiel via deze link. Emiel is eigenaar van EmielsDesigns en 3DL Tekenwerk en helpt je graag verder om de perfecte eventementen plattegrond voor je te realiseren. Het drukwerk met zaadjes erin is te bestellen via deze link.