PlantJePoster® Het meest duurzame relatiegeschenk

collage-plantjeposterjpg
Veel mensen zullen het herkennen. In een land als Nederland komt er nogal wat troep je huis binnen waar je niet om hebt gevraagd. Een gegeven paard mag je volgens het spreekwoord immers niet in de bek kijken...? Maar is dat wel zo. Kunnen we in deze huidige tijd nog wel plastic rommeltjes aannemen. Hoe goedbedoeld en aardig deze gebaren zijn, ze dragen wel bij aan de wegwerpmaatschappij. Want zeg nou eerlijk, hoe lang gaat die pen met ingebouwd zaklampje, of flessenopener met logo nu werkelijk mee? De meeste weggevers belanden al snel in de prullenbak, of erger, ze belanden als zwerfafval in de berm. 

plantje-poster-artwork-02jpg

Een groen cadeau geef je weg zonder schuldgevoel


Dat kan natuurlijk ook anders. Er zijn al hele leuke producten die je zonder schuldgevoel kunt weggeven omdat ze in beperkte mate zelfs goed zijn voor het milieu. 

PlantJePoster® is een initiatief van EmielsDesigns. Als je een echt groen relatiegeschenk zoekt is dit de oplossing. Een poster die bijdraagt aan een groenere tuin. Hoe werkt het; De posters met print van EmielsDesigns bevatten zaadjes. Als alleen een poster geven te weinig is kun je als bedrijf ook een extra toevoegen aan de PlantJePoster®. Bijvoorbeeld een waardebon voor een fotolijst.

Het is voor een ontvanger van een relatiegeschenk leuk om te kunnen kiezen. Bijvoorbeeld;
  • optie 1 - bij de PlantJePoster® kun je als bedrijf een waardebon meesturen voor een FSC houten lijst met vlakglas (meest duurzame vorm van wanddecoratie - lees hier) Deze waardebon kan eventueel geprint worden en los meegestuurd op groeipapier. Of als je meer leads naar je website wilt kun je aan de achterzijde van de PlantJePoster® een QR-code laten bedrukken door EmielsDesigns met een link naar je bedrijfs website. 
  • optie 2 - de ontvanger van de PlantJePoster® gaat voor een nog groenere optie en in plaats van de lijst doneert hij het bedrag aan Trees for All. De poster gaat in de lente niet in de vuilnisbak maar wordt geplant in de tuin.
drie-icoontjespng

Deze houten lijsten kan EmielsDesigns verzorgen, maar je kunt als bedrijf ook kiezen om dit zelf te regelen. De TreesForAll donatie of een donatie aan een ander (groen) goed doel regel je als bedrijf zelf. 

plantje-poster-artwork-03jpg

Wil je een uniek artwork op je poster? Ik werk ook in opdracht en kan een uniek kunstwerk maken aangepast aan de wensen en eventueel in de kleuren van de huisstijl van je bedrijf. 


PlantJePoster varianten


Deze posters kunnen geleverd worden in Full color in de formaten A5, A4 of A3. Ook de achterzijde van deze groene posters kunnen bedrukt worden, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo met een leuke inspirerende tekst en / of uitleg over de keuze voor een houten lijst of de Treesforall donatie. 
Qua zaadjes kun je kiezen uit een margriet, klaproos, slamix, wortel, tijm of een mix van zomerbloemen. De poster kan ingelijst na 2 jaar nog gepland worden.

Vragen over PlantJePoster? Stel ze gerust


Heb je vragen over dit product? Neem contact op met Emiel. 
Deze groene posters nu bestellen? Klik dan hier om naar de webwinkel te gaan.

plantje-poster-artworkjpg