Nieuw begin - in de bloei - vlinders en klaprozen

fee-uit-bloem-01-smalljpg
Dit kleurige kunstwerk is te bestellen in de artshop

Dit werk is getekend met aquarel potlood op papier. Je ziet een vrouw die staat in de kelk van een klaproos. Op de achtergrond fladderen een aantal vlinders in het rond en zie je, iets vager, nog twee klaprozen. 

klaproos-damejpg
Deze monochrome tekening is getekend met aquarel potlood


Van grijstint naar kleur

Hierboven zie je de monochrome tekening. Deze tekening is gemaakt in grijstinten met behulp van aquarel potlood. Het werk heeft afmetingen van circa 10 bij 10 cm. Deze grijstint tekening heb ik met de digitale camera omgezet naar digitale afbeelding en ingeladen in Photoshop. 

Door de twee klaprozen rechts op de tekening vager te maken ontstaat een gevoel van diepte in het kunstwerk. De klaproos op de voorgrond en de kleding van de dame heb ik in een knalkleur roze uitgevoerd zodat de dame en de roos extra goed opvallen tegen de donkere achtergrond. 

fee-uit-bloem-01-detail-smalljpg


Print op peesdoek in verschillende formaten

Dit kunstwerk is in de webshop te bestellen in drie verschillende formaten. De dikte van dit frame is 25 mm. Het peesdoek span je eenvoudig in het aluminium frame. Dit doek heeft een zachte uitstraling dat goed past bij de aard van het kunstwerk.