Moderne foto collage lijntekening

Een vierluik geeft jouw wand een speels karakter. Helemaal met deze frisse prints.
2020-11-27-emielsdesignsjpgOp deze doeken zie je twee lijntekeningen van vrouwen, een schotse hooglander en een bloem. 
Het voorbeeld dat je ziet is gemaakt met frisse groen tinten. Het is mogelijk om de kleuren van de afzonderlijke borden aan te passen naar jouw smaak en interieur stijl. Heb je liever een roestbruine achtergrond en zwarte lijnen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op. Combinatie van zwart wit lineart en een ingekleurde lijntekeninglineart veer of blaadje interieurjpg
De lijntekeningen van deze veertjes hebben we in twee versies, in zwart wit en in oranje kleur. in deze collage zijn drie zwart wit tekeningen gecombineerd met een ingekleurde oranje veertje. Door verschillende formaten te combineren creëer je een speels effect op je muur. De lijsten zijn in dit voorbeeld zwart maar een zwart wit lijntekening past ook heel fraai in een blank houten lijst. 

Collage van vier posters in twee verschillende formaten
lineart veer of blaadje 20210215c medium interieur muurjpg
Wil je rust creëren dan kun je natuurlijk ook kiezen voor alleen zwart wit lineart zoals in dit interieur is toegepast. Hier zijn twee A2 formaat posters gecombineerd met twee A3 formaat lijntekeningen. Omdat de tekeningen helemaal in de zelfde stijl zijn gemaakt krijg je een samenhangend geheel. Deze collage past in vrijwel elk interieur, van modern tot industriëel. 

Collage posters in oranje kleurige veertjes
lineart veer of blaadje interieur 4xjpg
Houdt je van kleur dan kies je natuurlijk voor deze versie. De veertjes in deze lijntekeningen zijn ingekleurd met oranje waterverf effect. De verschillende formaten van de posters geven een speels effect. En omdat deze afbeeldingen eigenlijk geen boven en onderkant hebben kun je deze ook roteren. Op die manier kun je jouw eigen collage samenstellen en zijn er talloze combinaties te verzinnen om de collage passend te maken op jouw muur. 
Wil je nu eigenlijk liever groene, of turquoise veertjes in plaats van oranje? Omdat dit digitaal geproduceerd artwork is kan ik de kleur aanpassen naar jouw smaak. Neem even contact met me op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken

Naast veertjes hebben we ook deze serie lijntekeningen. Deze collage bestaat uit een aantal lineart bloemen en rozen en een lijntekening van twee gezichten. 

lijntekening collage
collage 3x A4 2x vierkant 21x21 1x A3jpg
De lijntekeningen zijn getekend uit één lijn in een zwarte kleur. De achtergrond van deze kunstwerken is wit zodat er een fraai contrast is tussen de lijnen en de achtergrond.