Kunstwerken rond het thema "wrak in de woestijn"

Van roestige oude auto's die half begraven liggen onder het woestijnzand tot de overgebleven onderdelen van een oud verlaten vliegtuig. De werken in dit thema spreken tot de verbeelding, zijn kleurrijk en hebben allemaal dezelfde stijl. Je kunt er dus heel goed fraaie collages mee maken. 

ED-car-dessert-02-smalljpg

Op dit werk zie je een oude amerikaanse auto. Deze rode bolide is achtergelaten in de woestijn. Dit kunstwerk is kleurrijk met veel geel rood en oranje tinten. 

ED-dessert-plane-02-smalljpg
Zoals je ziet zijn de kleuren van dit kunstwerk met cactussen en rotspartijen uit hetzelfde kleuren palet als de versie met het autowrak. 

Deze kleurencombinatie past eigenlijk bijna in elke interieur stijl. De zandbruine tinten matchen heel goed met hout tinten uit je interieur. 

ED-car-dessert-12-wall-drieluikjpg

Door drie werken naast elkaar te hangen kun je de breedte van je lege muur goed benutten. Zoals je ziet passen deze werken goed in dit interieur met Scandinavische stijl. De hout tinten uit het interieur komen ook terug in de kunstwerken. 

dessert-02-car-wall--03smalljpg

Wil je zowel de hoogte als de breedte benutten kun je ook kiezen voor deze half om half collage bestaande uit vier werken met een 1 x 2 verhouding. De werken zijn hier opgehangen in een tienerkamer. Doordat de werken alle vier in dezelfde stijl zijn uitgevoerd ontstaat een harmonieus geheel.