Kunstwerk van een paard

Nederland telt duizenden liefhebbers van paarden. De een rijdt zelf paard terwijl de ander alle concours hippique afgaat om deze mooie dieren in actie te zien. Geen wonder dat er ook veel fraaie kunstwerken met paarden erop te vinden zijn. Ook bij EmielsDesigns kun je terecht als je op zoek bent naar een fraai kunstwerk met een paard erop. 

Wanddecoratie paard van metaal

In 2023 heb ik een serie paarden uitgewerkt als cortenstaal muurdecoratie. Deze cortenstaal paarden hoofden kunnen zowel binnen aan de muur als buiten in de tuin aan de schutting worden gehangen. 

paard-66x90cm-02jpg paard-55x90cm-02jpg paard-73x90cm-02jpg
Het voordeel van cortenstaal is dat het een levenlang meegaat. Bij aankoop is het metaal zwart van kleur. Hang je deze paarden hoofden buiten aan de schutting dan ontstaat er al snel een prachtige bruine roestlaag. Het bijzondere aan deze roestlaag is dat deze als beschermlaag dient tegen verder doorroesten.

Schilderij paard in galop

paard-houtskool-waterverf-rennen-03-smalljpg
K
kunstwerk paard in galop

Dit bovenstaande kunstwerk is een een print op peesdoek. Peesdoek heeft een zachte chique uitstraling. Het werk is omlijst met een strakke aluminium zwarte lijst. 

Muurdecoratie steigerend paard

paard-springen-02-walljpg
Kunstwerk steigerend paard in limited edition uitvoering

Het bovenstaande werk is een limited edition. Er zijn slechts zeven prints in omloop van dit kunstwerk met een steigerend paard erop. Als je iets origineels aan de wand wilt hangen is dit dus echt een aanrader. Het werk heeft een staand formaat en is uitgevoerd in zand geel taupe en zwarte lijnen. 

paard-houtskool-waterverf-04-smalljpg
Hoofd van een bruin paard met zwarte manen

Op dit werk hierboven is het hoofd van een paard te zien. Het paard heeft een fraaie bruine kleur en lange zwarte manen. Dit kunstwerk is geprint op peesdoek en is te bestellen in de webshop