Kunstenaar zoekt expositie ruimte

In 2023 heb ik mijn eerste expositie gehouden. 18 werken hingen er toen in het wooncentrum de Valkenstede in Hoogeveen. 

Emiel-foto-smalljpg

In dit blog laat ik de werken zien die ik tijdens deze expositie heb opgehangen. Daarnaast is dit ook een oproep voor mensen die een ruimte met veel lege muren waar veel bezoekers komen. Een ziekenhuis, een dokterspraktijk, of een wachtruimte voor een praktijk aan huis, het zijn allemaal goede locaties waar ik graag een aantal van mijn werken wil laten zien.

expositie-01-02-03jpg

Dus maak jij deel uit van een kunstcommissie die op zoek is naar nieuwe werken voor aan de muur, of ben jij zelfstandig coach, arts, of therapeut met een eigen praktijk en wil je zo nu en dan wat nieuws aan de muur? Neem dan gerust contact met me op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 


expositie-04-05-06jpg

Zoals je ziet zijn de werken divers. Van het meisje met de grote parel in realistische stijl tot de abstracte zeskant panelen. 


expositie-07-08jpg
Ik hou ervan om verschillende stijlen te combineren. Deze olifant bijvoorbeeld is een mix van een tekening met houtskool op papier en digitaal schilderen in photoshop. 


expositie-09-10-11jpg

En ook bij deze dames zie je verschillende stijlen terug. Het linker werk is sober en eenvoudig in zwart en wit terwijl het middelste en de rechter heel kleurrijk zijn. 

expositie-12-13jpg
Ik experimenteer ook met AI kunstwerken. De parkieten in de stad zijn hiervan een voorbeeld. Dit kleurige kunstwerk is digitaal gegenereerd en voorzien van texturen en aanvullende accenten met door middel van digitaal tekenen.