Kleurige grootformaat tuinposter

Wil je wat meer kleur in je tuin? En ben je het zicht op die vergrijsde schutting zat? Met een grote kleurige tuinposter aan de schutting fleur je de tuin eenvoudig en snel op. Deze grootformaat schuttingposter heeft het formaat van een standaard schutting paneel van 180x180cm. Je hangt deze tuinposters eenvoudig op met vier spijkers of schroeven in de metalen zeilogen op de hoeken.

pauw-tuinposterjpg
Kleurige grootformaat tuinposter pauw

UV en water bestendige posters voor aan de schutting

Deze kleurige grootformaat tuinposters kunnen het hele jaar door buiten aan de schutting hangen. Ze zijn UV bestendig en worden daardoor niet faal door de zon. Daarnaast zijn ze uiteraard ook waterbestendig.
alpaca-tuinposterjpg
Grote tuinposter met alpaca kop

Verschillende kleurige designs voor je tuinposters

De tuinposters zijn er in verschillende kleurige designs. Kies jij voor een fleurige vlinder aan de schutting of een kleurig artwork van een dansend paar? Of misschien een fraai stilleven met een zonnebloem? De keuze is reuze. Ben jij op zoek naar een specifiek design dan ben je ook aan het juiste adres. Misschien heb je bijvoorbeeld een bijzonder huisdier. Emielsdesigns maakt graag een kleurig design voor je in het onderwerp van jouw keuze. En dat helemaal gratis.

grote-tuinposter-kleurig-08jpg
Grote kleurige poster aan de schutting in de tuin

Tuinposter Kopen

Koop dus nu jouw grootformaat tuinposter zodat je de hele zomer kunt genieten van een kleurige print aan jouw schutting.

Wil je liever een wat kleinere tuinposter in je tuin ophangen? Neem dan even contact op. In overleg is bijna elk formaat te bestellen.