Inspiratie voor slaapkamer styling met accessoires en wand decoratie

Zoek je inspiratie voor een nieuwe look en stijl van je slaapkamer? In dit artikel heb ik een aantal stijlen en kleur combinaties uitgewerkt in 3D interieur impressies. De kamer is telkens gelijk, alleen de kleuren, de wanddecoratie de accessoires en de patronen verschillen. 

Turquoise en mint groen samen met taupe tinten
Deze slaapkamer heeft een aantal mint groene accenten. Het patroon van het behang en het patroon op de textielposter aan de wand zijn dezelfde. Dit zorgt voor eenheid in de slaapkamer. Ik heb er hier voor gekozen de crème kleurige wand te onderbreken met een accent strook behang. Door de overige wanden neutraal en effen te houden zorg ik er voor dat de kamer niet te druk wordt. 
interieur ontwerp mint groen blauw turquoise kleur inspiratie mediumjpg

Oranje boven
De stijl van deze slaapkamer is meer uitgesproken. Aan de wand zie je een aantal textielposters. De stijl van deze posters zie je ook terug in het dekbedovertrek.
Deze slaapkamer heeft een aantal oranje accenten gecombineerd met taupe kleur.
interieur ontwerp oranje herfst kleur inspiratie mediumjpg

Taupe en crème kleur in je slaapkamer
Houd je meer van rust en eenheid dan is deze slaapkamer stijl waarschijnlijk wel iets voor jou. 
Op de achterwand is een accentstrook in de vorm van fotobehang met een lijntekening aangebracht. De overige wanden zijn voorzien van een lichte taupe kleur.
Het patroon van het dekbed met de blaadjes is afgestemd op de kleur van de wanden. 
De sierkussens hebben een patroon in dezelfde stijl als het fotobehang en het line art portret op de wand. Op deze manier straalt de slaapkamer eenheid en rust uit. 

collage - interieur items - taupe stijl 02 mediumjpg

Interieur ontwerp van jouw slaapkamer
Ben je op zoek naar een studio die jouw slaapkamer ontwerpt? Ik kan voor jou patronen ontwerpen die geleverd kunnen worden op behang, sierkussens, posters, textielposters, dekbedovertrekken en nog veel meer. Alle patronen die je op deze pagina ziet zijn door mij zelf ontworpen. 

Heb je eigen ideeën of schetsen voor patronen die je wilt uitwerken naar een professioneel patroon? Ik kan een patroon voor je uitwerken en diverse interieur accessoires met jouw patroon erop leveren.collage - interieur items - taupe stijl mediumjpg
Meer informatie op patronen unieke woon accessoires en slaapkamer styling?
Neem contact met me op via het contactformulier of stuur een email. Ik help je graag verder om jouw ideale woonstijl te realiseren.