Hoe vind ik een kunstwerk dat past bij de kleur van mijn interieur?

Heb jij een fraaie, maar specifieke kleur in je interieur? En is het daardoor moeilijk om een kunstwerk te vinden dat past bij de kleur van jouw wand en accessoires? Ik ga je helpen met wanddecoratie die matcht met de tinten van je woon- of slaapkamer. 

kameleon-schilderij-duotone-2023-wall-03jpg
Dit kunstwerk is aangepast aan de kleur van de muur

Van full colour naar duotone kunstwerk dat past bij jouw stijl

Alle kunstwerken die ik heb gemaakt vind je terug in de artshop van EmielsDesigns.com En al die werken kan ik omzetten van kleur naar duotone. Het voordeel van een duotone kunstwerk is dat deze gemakkelijk is aan te passen naar de basiskleuren uit jouw interieur. Het enige wat jij hoeft te doen is een foto te sturen van je interieur zodat ik daaruit een kleuren kan overnemen op het kunstwerk dat je hebt gekozen. Kleuren doorgeven aan de hand van RAL kleuren uit een waaier of Pantone kleuren kan uiteraard ook. 

kameleon-schilderij-duotone-2023-wall-02jpg

Kijk hoe het werk staat met een vrijblijvend en gratis fotobewerking

Wil je weten hoe het werk staat als het bij jou aan de muur hangt, maar eerst nog niet met de boormachine aan de slag? Ik kan een gratis fotomontage maken met het kunstwerk ingemonteerd aan je muur. Zo kun je rustig beoordelen of dit kunstwerk echt past bij jouw smaak.