Gratis wanddecoratie voor 3D artiesten

Ben jij een 3D artiest en maak je bijvoorbeeld fraaie interieur impressies? Dan kunnen we elkaar misschien helpen. Ik bied een groot aantal van mijn ontwerpen van wanddecoratie prints gratis aan voor 3d tekenaars die hun mijn kunst in de interieur impressie aan de muur willen hangen.

Wil je mijn kunst gebruiken in je 3D interieur impressies?
Stuur een e-mail. Ik stuur je dan een downloadlink waar je de betreffende schilderijen vandaan kunt halen. Het enige wat ik van je vraag is een post met je impressie waarin mijn schilderij te zien is met vermelding van @emielsdesigns en #emielsdesigns3d

2021 A hooglander 100 verbeterd street art stijl mr tl buisjpg

Van de cortenstaal wanddecoratie kan ik je eventueel ook een gratis 3D model sturen. Dit kan in .C4d , .OBJ of .3DS formaat.