Digitale Schilderijen Skyline Stad

In dit blog wil ik graag een aantal digitale schilderijen laten zien met het thema de skyline. Ik laat verschillende werken zien waarin ik een skyline van een stad heb uitgewerkt. 


2023-skyline-01jpg

Het werk hierboven is een mix van handgetekend houtskool en digitaal schilderen. Dit digitale schilderij van een kleurige skyline is te bestellen als print op Dibond. De hoge resolutie scan van de zwart wit houtskool tekening heb ik gebruikt als onderlegger in Photoshop. Door laag over laag met verschillende penselen en texturen te werken ontstaat een gelaagd kunstwerk met veel detail.

kleurige-stad-regen-paraplu-walljpg
Het digitale schilderij hierboven heeft de titel "Amsterdam in de regen". Op dit kleurige kunstwerk zie je mensen met paraplu wandelen door de straten van onze hoofdstad. Het werk is uitgevoerd in tinten lila, lichtblauw en oranje. Het werk is digitaal geschilderd in olieverf stijl.  

ink-art-skyline-stad-02-wall-02jpg

Minder kleurig maar als je het mij vraag niet minder mooi is dit tweeluik. Een abstracte zwart wit, of zwart crème is wellicht beter, weergave van de skyline van een stad. Op het linker werk is de reflectie van de torens in het water op de voorgrond terug te zien. Een werk met een robuust en stoer karakter.