Art Mockup in Cinema 4D

Naast het maken van artwork maak ik ook 3D tekeningen onder de bedrijfsnaam 3DL Tekenwerk. Met deze 3d modellen maak ik van gebouwen, woonhuizen en bedrijfspanden artist impressions. Maar deze 3D tekeningen zijn ook heel handig om mock up bestanden van te maken. In de animatie hieronder zie je hoe deze afbeelding werd gerenderd.

artwork-3dl-emielsdesigns-02gif
art mockup - render proces in werking

renderen-animated-small-02gif
een 3d render van een canvas met lampjes

Mockup uit 3D programma naar PSD bestand

Door deze afbeelding te exporteren als .PSD bestand in verschillende lagen is dit goed te gebruiken als mockup. De vloer, de wanden, het schilderij en de lampen zijn allemaal losse lagen in het photoshop bestand. De versie met grijstinten is hierdoor gemakkelijk te vervangen voor een variant in kleur, of een heel ander schilderij met dezelfde proporties.

Cilinder-gallerie-zwartwitjpg
Kunst collectie in zwart wit

Cilinder-gallerie-kleurjpg
Zelfde interieur maar nu met kunst collectie in kleur

Gratis Mockup voor beeldmakers

Ik heb op deze pagina een download link geplaatst naar gratis PSD bestanden. Een versie van de gallerij hierboven waarin je jouw eigen kunstwerken kunt plakken. En een versie van een doek op een schildersezel. Als bedankje mag je uiteraard een link naar deze pagina plaatsen op je website, maar dat hoeft niet persee. 

render-animatiegif
3D model van kunst op schildersezel - render proces in werking