Anime of manga als wanddecoratie aan je muur

Anime illustratie als wanddecoratie aan je muur


Wil je een origineel kunstwerk aan je muur in manga stijl dan kan EmielsDesigns dit voor je verzorgen. Op basis van mijn eigen artwork kan ik met behulp van AI kunstwerken genereren in manga stijl. 

Een manga tekening op basis van een eigen kunstwerk maken

Als je een kunstwerk hebt waarin een mens of huisdier centraal staat kan deze met behulp van kunstmatige intelligentie worden omgezet in een fraaie illustratie in anime stijl. 
Dit taupe kleurige artwork rechtsboven heb ik zelf gemaakt, op basis van een houtskool schets heb ik in photoshop een gelaagd artwork gemaakt. Door dit artwork weer als basis te gebruiken voor een anime stijl artwork ontstaan er mooie variaties. Deze varianten hebben zoals je ziet wel dezelfde compositie en hetzelfde kleurpalet, maar zijn op zichzelf totaal uniek. 

collage-01jpg

Van potlood schets naar gekleurde manga inlustratie

Op het werk hieronder zie je een potlood tekening, een meisje dat zit in een maanvormig object. Door deze om te zetten naar AI kan er ook een gekleurde versie gemaakt worden uit de zwart wit versie.

anime-meisje-small-voor-najpg

Kleurig artwork in Anime stijl

Maar ook van een kleurig kunstwerk kun je fraaie manga tekeningen produceren. Het werk hieronder aan de linkerzijde heb ik digitaal geschilderd. Het resultaat van de AI versie in manga stijl is een illustratie met veel detail en warme kleuren. 

anime-vrouw-jeans-small-voor-najpg
Het originieel van dit werk kun je hier bestellen als print
gele-japon-small-voor-najpg