Anime of manga als wanddecoratie aan je muur

wil je een origineel kunstwerk aan je muur in manga stijl dan kan EmielsDesigns dit voor je verzorgen. Op basis van mijn eigen artwork kan ik met behulp van AI kunstwerken genereren in manga stijl. Leuk als muurdecoratie voor de kinderkamer, maar ook aan de muur in de woonkamer komen deze kleurrijke werken goed tot hun recht. 

ED-Stad-kleur-meisje-small-walljpg

Een manga tekening op basis van een eigen kunstwerk maken

Als je een kunstwerk hebt waarin een mens of huisdier centraal staat kan door EmielsDesigns worden omgezet in een fraaie illustratie in anime stijl. 
Dit taupe kleurige artwork rechtsboven heb ik zelf gemaakt, op basis van een houtskool schets heb ik in photoshop een gelaagd artwork gemaakt. Door dit artwork weer als basis te gebruiken voor een anime stijl artwork ontstaan er mooie variaties. Deze varianten hebben zoals je ziet wel dezelfde compositie en hetzelfde kleurpalet, maar zijn op zichzelf totaal uniek. 

collage-01jpg

Van potlood schets naar gekleurde manga inlustratie

Op het werk hieronder zie je een potlood tekening, een meisje dat zit in een maanvormig object. Door deze om te zetten naar manga stijl kan er ook een gekleurde versie gemaakt worden uit de zwart wit versie.

anime-meisje-small-voor-najpg

Kleurig artwork in Anime stijl

Maar ook van een kleurig kunstwerk kun je fraaie manga tekeningen produceren. Het werk hieronder aan de linkerzijde heb ik digitaal geschilderd. Het resultaat van de versie in manga stijl is een illustratie met veel detail en warme kleuren. 

anime-vrouw-jeans-small-voor-najpg
De anime stijl versie van dit werk kun je hier bestellen als print

Meisje met de parel in nieuw jasje

Het meisje met de parel is een heel bekend schilderij van grootmeester Johannes Vermeer. Dit werk is een moderne versie. Het werk heeft een nieuw jasje en is nu digitaal geschilderd in cartoon stijl. Leuk kunstwerk voor aan de muur in een kinderkamer. Je kind komt op een speelse manier in aanraking met echte kunst.


ED-anime-art-meisje-met-de-parel-56x67cm-kinderkamer03jpg

Liever een kunstwerk met wat meer kleur voor je dochter? Dat kan natuurlijk ook. Kies voor deze muurdecoratie met een prinses in een prachtige blauwe jurk voor de meisjeskamer. 

ED-anime-blue-city-def02-wall-02jpg

Of hang dit vriendelijke werk aan de muur, een meisje met een grote zomerhoed in zachte gele en roze tinten. 
ED-kids-kamer-anime-wall-2jpg