Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Zelf een akoestisch kunstwerk maken

Te veel galm geeft een onprettige beleving van een ruimte. Veel te lange galm zorgt er voor dat je elkaar minder goed kunt verstaan en muziek klinkt er soms minder mooi door. Maar ook bij een iets te lange nagalmtijd kunnen er problemen ontstaan. Terwijl je het zelf niet door hebt kan een slechte akoestiek op je werk stress en concentratieproblemen met zich meebrengen. Een akoestische meting kan helpen om de galmtijd in beeld te brengen en te kijken of je er wat aan moet doen. 

Vanwege de nadelige gevolgen is het dus belangrijk om een te lange nagalmtijd aan te pakken. Hier laat ik je stap voor stap zien hoe je zelf een akoestisch paneel van 60 x 120 cm kunt maken met een fraai kunstwerk erop. Zo'n akoestisch kunstwerk aan de muur draagt bij aan een betere akoestiek en staat bovendien ook nog eens mooi. 


Liever een kant en klaar akoestisch paneel kopen?

Ben je zelf niet handig en koop je liever een kant en klaar akoestisch kunstwerk? Op deze pagina  kun je jouw ontwerp opzoeken. Een akoestisch paneel kan 60 cm tot 260 cm hoog zijn en 60 tot 120 cm breed. Geef het nummer van het werk en de gewenste afmetingen van het akoestische doek door in het onderstaande formulier;

Vraag een vrijblijvend prijsvoorstel akoestisch paneel aan

Download het DIY stappenplan voor het maken van het akoestisch paneel

In samenwerking met 3DL Tekenwerk en Isolatie Noord is er een stappenplan gemaakt voor de handige DoeHetZelf-er. Met dit plan maak je in een aantal stappen eenvoudig zelf jouw akoestische paneel. 

Dit akoestisch paneel maak je eenvoudig zelf Als je een beetje handig bent maak je dit akoestische kunstwerk eenvoudig zelf.

Benodigdheden bestellen

Hieronder zie je een lijst met benodigdheden met een link naar het bedrijf waar je deze kunt bestellen;