Profiteer tijdelijk van voorjaarskorting - 10 % op alles - gebruik code " LENTE "

Gratis verzending in NL

klantbeoordeling

niet goed geld terug

winkelwagen

Abstract schilderij vrouw

Wil je een schilderij kopen in abstracte stijl met een vrouw in de hoofdrol? Bekijk dan de kunstwerken op deze pagina. Hier vindt je een collectie schilderijen in verschillende stijlen, die allemaal in de categorie "abstract schilderij van een vrouw" passen.

Het bovenstaande schilderij heeft een abstract en grafische stijl. Het werk is gemaakt in drie kleuren, bruin wit en zwart. Op het schilderij is een vrouw te zien met haar ogen gesloten. Dit kunstwerk is te koop als print op Dibond paneel. 

Deze digitaal ingekleurde houtskooltekening is gemaakt in een semi abstacte stijl. Je ziet de vormen van een vrouw met een mantelpak. Het werk heeft zomerse kleuren, in beige, oranje en goudgeel. Een print van dit schilderij is te bestellen op canvas met baklijst. 

Drieluik abstracte schilderijen vrouwelijk portret

Drieluik in abstacte stijl Drie kunstwerken in abstracte moderne stijl. Deze werken zijn kleurrijk en licht.

Deze kleurige portretten zijn geschilderd met waterverf op papier. Daarna zijn de waterverf schilderijen gedigitaliseerd en voorzien van extra kleur en details in Photoshop. Dit drieluik bestaat uit werken in een staand formaat. Een dame met een hoed een dame met losse haren en een dame met een haarband. 

Abstract kunstwerk met vrouwelijk model in je favoriete kleur

Een geschikt kunstwerk vinden dat past bij de kleuren van je interieur is niet altijd makkelijk. Soms zoek je het hele internet af naar dat ene kunstwerk in jouw favoriete kleuren, maar je vindt het maar niet. Gelukkig eindigt je zoektocht hier. Dit kunstwerk kan door EmielsDesigns aangepast worden naar de kleur van jouw wens. Kies uit één van de drie basis kleuren, of stuur ons een kleurcode, RAL of Pantone, en we passen de kleur voor je aan. 

Abstract kunstwerk vrouwelijk model Dit abstracte werk met een dame in jurk kan aangepast worden naar jouw favoriete kleur.

Abstract schilderij vrouw

Een lege muur in je woonkamer biedt jou de mogelijkheid om je interieur nog mooier te maken. EmielsDesigns heeft een breed assortiment met schilderijen in verschillende onderwerpen. Op deze pagina laten we jou de abstracte wanddecoratie zien met de vrouw en het vrouwelijk lichaam in de hoofdrol.

Abstract schilderij van dansende vrouw

Schilderij danseres met jurk

Deze prachtige dansende vrouw met een sierlijke jurk heeft een staand formaat. In de webshop is dit kunstwerk te bestellen als print op dibond. Wil je dit werk met ballet danseres liever bestellen als print op doek, of misschien op geborsteld alumium of als poster? Dat is allemaal mogelijk. Neem even contact met Emiel op via het onderstaande contactformulier. Dan kan hij de mogelijkheden met jou bespreken. 

Wanddecoratie met vrouwelijk model geprint op het materiaal van jouw keuze

In de webshop vind je een aantal werken waarbij we het materiaal hebben uitgezocht waarvan we denken dat dit het best past bij het karkater van het schilderij. Maar naast deze materialen zijn er nog heel veel andere mogelijkheden. Als je een warme uitstraling wilt is een print op canvas een logische keuze. Ga je voor strak en modern dan kunnen we de kunstwerken ook printen op dibond, of op doek met een strakke dunne aluminium lijst erom.
De print op doek kunnen ook worden voorzien van verlichting aan de achterzijde. Of als je jouw akoestiek in de vergaderruimte op kantoor wilt verbeteren kan er een akoestische vulling worden toegevoegd aan de wanddecoratie.

Kunstwerk in warme taupe tinten De beweging spat van het kunstwerk. Dit werk is abstract van aard.