Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief van EmielsDesigns?

Het woonseizoen is gestart - met 10 % korting op ALLES - gebruik kortingscode HERFST2023

Prachtige drieluik abstracte schilderijen vrouwelijk portret

Drieluik in abstacte stijl Drie kunstwerken in abstracte moderne stijl. Deze werken zijn kleurrijk en licht.

Abstract kunstwerk met vrouwelijk model in je favoriete kleur

Een geschikt kunstwerk vinden dat past bij de kleuren van je interieur is niet altijd makkelijk. Soms zoek je het hele internet af naar dat ene kunstwerk in jouw favoriete kleuren, maar je vindt het maar niet. Gelukkig eindigt je zoektocht hier. Dit kunstwerk kan door EmielsDesigns aangepast worden naar de kleur van jouw wens. Kies uit één van de drie basis kleuren, of stuur ons een kleurcode, RAL of Pantone, en we passen de kleur voor je aan. 

Abstract kunstwerk vrouwelijk model Dit abstracte werk met een dame in jurk kan aangepast worden naar jouw favoriete kleur.

Abstract schilderij vrouw

Een lege muur in je woonkamer biedt jou de mogelijkheid om je interieur nog mooier te maken. EmielsDesigns heeft een breed assortiment met schilderijen in verschillende onderwerpen. Op deze pagina laten we jou de abstracte wanddecoratie zien met de vrouw en het vrouwelijk lichaam in de hoofdrol.

Abstract schilderij van dansende vrouw

Schilderij danseres met jurk

Deze prachtige dansende vrouw met een sierlijke jurk heeft een staand formaat. In de webshop is dit kunstwerk te bestellen als print op dibond. Wil je dit werk met ballet danseres liever bestellen als print op doek, of misschien op geborsteld alumium of als poster? Dat is allemaal mogelijk. Neem even contact met Emiel op via het onderstaande contactformulier. Dan kan hij de mogelijkheden met jou bespreken. 

Wanddecoratie met vrouwelijk model geprint op het materiaal van jouw keuze

In de webshop vind je een aantal werken waarbij we het materiaal hebben uitgezocht waarvan we denken dat dit het best past bij het karkater van het schilderij. Maar naast deze materialen zijn er nog heel veel andere mogelijkheden. Als je een warme uitstraling wilt is een print op canvas een logische keuze. Ga je voor strak en modern dan kunnen we de kunstwerken ook printen op dibond, of op doek met een strakke dunne aluminium lijst erom.
De print op doek kunnen ook worden voorzien van verlichting aan de achterzijde. Of als je jouw akoestiek in de vergaderruimte op kantoor wilt verbeteren kan er een akoestische vulling worden toegevoegd aan de wanddecoratie.

Kunstwerk in warme taupe tinten De beweging spat van het kunstwerk. Dit werk is abstract van aard.