SEO ART Challenge

Heb jij een bedrijf dat gespecialiseerd is in SEO? Of ben je een hele goede online marketeer? En wil je jouw SEO en marketing skills laten zien aan Nederland? Dan heb ik goed nieuws voor je.
EmielsDesigns bedacht de SEO Art Challenge.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Bedrijven die zich bezighouden met SEO kunnen een kunstwerk van EmielsDesigns "adopteren". Dit houdt in dat ik een kunstwerk maak voor jouw bedrijf. Het kunstwerk maak ik op maat. In de afbeelding hieronder zie je vijf formaten en materialen waaruit je kunt kiezen. De prijs inclusief btw en verzendkosten staat hieronder aangegeven.

Ontwerp op maat
Je kunt gewenste kleuren opgeven en ook bijvoorbeeld een bepaald onderwerp, als het maar binnen mijn ontwerp mogelijkheden past. Als je tevreden bent over het resultaat dan kan het kunstwerk tegen kostprijs ingekocht worden. Daarna plaatsen we "jouw" kunstwerk in de webshop op EmielsDesigns.com.

Of kies uit een bestaand artwork
Als je liever kiest uit een van de ontwerpen hieronder dan is dat ook een mogelijkheid. Het is niet mogelijk dat meerdere bedrijven hetzelfde artwork "adopteren". Kies je een van de onderstaande designs dan vervangen we dat design in de afbeelding door een artwork dat nog niet is "geadopteerd" door een SEO expert.

Geen belang bij een print maar wel meedoen met de challenge?
Ook dat is mogelijk. We kunnen dan alsnog een kunstwerk voor je ontwerpen binnen het door jouw aangegeven ontwerpkader of je kiest een ontwerp uit de onderstaande gallerij.

Promotie van je bedrijf en misschien zelfs geld toe
En dan is het aan jou. Laat je SEO skills zien aan Nederland door het kunstwerk te promoten. Is jouw schilderij verkocht dan ontvang je tot 31 december 2023 10 % van de winst op de verkoop. Laat zien wat jouw bedrijf aan SEO en marketing kwaliteiten in huis heeft, verdien de aanschaf van je kunstwerk zelf terug en maak misschien zelfs winst. Maandelijks presenteren we de top 3 best verkopende SEO experts van de afgelopen maand en de nummer 1 all time aan de "wall of fame" op instagram. Op 31 december 2022 zetten we de best verkopende SEO expert extra in het zonnetje. Deze SEO expert ontvangt een gave Zitzak van 135x135 cm met daarop een print van het bedrijfslogo of een print van een artwork uit mijn webshop ter waarde van € 115,-

Jij kunt als SEO expert eventueel aangeven wat er in de keywords en omschrijving van de webshoppagina en meta tags van de afbeelding moet komen te staan. Ik voeg een mockup toe aan de productfoto's. Daarnaast kan ik een foto toevoegen die jij zelf hebt gemaakt waarin je laat zien hoe het artwork in jouw bedrijf aan de muur hangt. 

Enthousiast geworden over deze SEO challenge?

Volg dan de volgende stappen op:

1) Neem dan contact met me op via het onderstaande formulier. Vermeldt in het bericht dat het gaat om de SEO ART CHALLENGE
2) Geef door voor welk kunstwerk ik jouw ontwerp mag maken (Poster, Muurcirkel, Textieldoek, Dibond 70x100 of Dibond 100x100)
3) Omschrijf het kort hoe jouw ideale artwork er uit moet komen te zien of kies uit één van de bovenstaande designs. Je kunt me ook een referentiefoto sturen met je gewenste kunststijl. Dit kun je doen per e-mail.
4) Geef aan of je wel of geen print wenst te ontvangen van het artwork.

Inschrijven voor deze challenge kan tot en met 31 december 2021. Er kunnen maximaal 20 bedrijven* meedoen dus wees er snel bij. 
*We toetsen of jouw bedrijf zich daadwerkelijk bezig houdt met SEO door je website te bezoeken. Van de 20 deelnemende bedrijven maak ik voor 10 bedrijven op maat artwork, de overige 10 bedrijven kunnen een kunstwerk uit de webshop kiezen. 

over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd