Koop een 60 cm muurcirkel, tijdelijk slechts € 59,- incl BTW!

Artistieke prints

Je hebt keuze uit verschillende stijlen, van artistieke kunstwerken tot fraaie natuurfoto's. Er is altijd wel een muurcirkel die past bij jouw unieke interieur smaak. 

Muurcirkel koop je bij EmielsDesigns

Ben je op zoek naar een fraaie muurcirkel? Jouw muurcirkel koop je bij EmielsDesigns. De muurcirkels met diameter 60 cm kun je in onze webshop al kopen voor slechts € 59,- inclusief btw en verzendkosten. Muurcirkels worden geprint op dibond panelen. Deze panelen hebben een fraaie zwarte rand. De kunstwerken worden geleverd inclusief dibond bevestigingssysteem.

Muurcirkel geel raapzaad
Wandcirkel bospad natuur

Groen aan de muur

Deze serie muurcirkels hebben het thema Groen. Haal de natuur in huis met een van deze ronde prints, of maak een collage en combineer.

Zaden van paardenbloem
leuke muurcirkel voor tienerkamer

Ronde kunst

Wil je een muurcirkel kopen die past bij een kinderkamer? Geen probleem, deze serie ronde prints zijn lekker vrolijk en kleurig, dus helemaal niet saai. Even klikken op de afbeelding om naar de webshop te gaan. 

Doodle muurcirkel in geel en grijs
muurcirkel voor je to do post its
Muurcirkel in zwart wit
Muurcirkel vrouw met krullen
muurcirkel portret vrouw

Ronde print met een portret erop

Ben je op zoek naar een ronde print met een portret erop? Deze muurcirkels hebben alle drie een andere schilderstijl. De een is wat meer cartoon achtig terwijl de ander een olieverf look heeft. Als je deze muurcirkel wilt kopen hoef je alleen maar even op de afbeelding te klikken om naar de webshop te gaan. 

Avond rood

Deze prachtige foto's zijn gemaakt op dezelfde avond. Tijdens deze zonsondergang kleurde de lucht prachtig lila en roze. 
Wil jij een van deze muurcirkels kopen, klik dan even op de foto om naar de webshop te gaan. 

Avond schemer rietstengels
rietpluimen avondrood
muurcirkel riet lila achtergrond
muurcirkel in roestbruin
muurcirkel schotse hooglander

Stoere stier aan de muur

Ik houd er van om schotse hooglanders te tekenen. Deze stoere stieren vindt je daarom natuurlijk ook terug in de muurcirkel collectie. Als je een van deze ronde prints wilt bestellen kun je op de afbeelding klikken om naar de webshop te gaan. 

Muurcirkel abstracte hooglander

Online een muurcirkel bestellen

De muurcirkels die je op EmielsDesigns ziet zijn door mij zelf ontworpen. 
Deze wanddecoratie is leuk om te geven als cadeau maar je kunt jezelf natuurlijk ook een ronde print cadeau doen. Dat geeft jouw interieur net dat beetje extra. 

Stijlvolle designs

Deze muurcirkels zijn te koop in verschillende tekenstijlen. Wat is jouw favoriet, ga je voor zwart wit, of koop je liever toch zo'n fraaie ingekleurde print?

muurcirkel inkt pen
Hooglander blauwe inkt
kop van een hooglander
Portret meisje in grijstint

Rond portret

Hierboven zag je al een aantal fraaie portretten als print op wandcirkel. Om de keuze nog lastiger voor je te maken zijn er hier nog drie andere muurcirkels die vast en zeker heel mooi passen bij jouw interieurstijl. 

Rond schilderij portret
vrouw met goudgeel en grijs