Kunst in landelijke stijl

Op deze pagina vindt je een aantal fraaie kunstwerken in landelijke stijl. Je vindt hier schilderijen van schotse hooglanders, een stoer kunstwerk van een haan en diverse andere schilderijen. Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan. 

Verschillende stijlen landelijke kunst
Ik heb verschillende kunst stijlen uitgeprobeerd. In de webshop met kunst in landelijke stijl vindt je digitaal artwork in olieverf stijl, maar ook lijntekeningen van schotse hooglanders, tekeningen gemaakt met zwarte marker, zwart wit kunstwerken en ook een werk van een schotse hooglander in impressionistische stijl.
Aquarel schilderij Schotse hooglander

Op dit moment zijn schotse hooglanders heel populair als wanddecoratie. Deze stoere dieren passen goed bij de landelijke stijl. 
De dieren hebben een macho uitstraling door hun roodbruine vacht en meestal grote hoorns. 

Abstract kunstwerk van schotse hooglander

In de webshop vindt je ook buiten kunst. Zoals dit schilderij van een schotse hooglander. Dit werk is geprint op canvas doek. Het materiaal van dit doek is weersbestendig en dus prima geschikt om in de tuin op te hangen. Je schutting krijgt in een handomdraai een stoere upgrade met deze buiten kunst. 

Nog een voorbeeld van kunst die uitstekend past in jouw landelijke interieur stijl. Deze stoere parmantige haan. Dit kunstwerk heeft een mooi contrast met een verloop van donker in de onderhoek naar licht in de bovenhoek. 
Dit werk is te koop in de webshop als print op dibond met afmetingen van 120 x 120 cm

Stoer textieldoek landelijke stijl

Wat ik persoonlijk een mooie toevoeging vind voor een landelijke woonkamer is dit textieldoek met de kop van een stier. Deze stier met lange haren kijkt je aan terwijl je zijn ogen niet ziet. Dit krachtige dier heeft grote hoorns. Het textieldoek kun je ophangen met een schroef of spijker aan het koord. Het wandkleed heeft onder en boven zoomen waardoor een beukenhouten lat is aangebracht. 

Stoer textieldoek in lichte kleuren
Textielposter hooglander inkt en waterverf

Ben je op zoek naar wanddecoratie met wat lichtere kleuren dan kun je ook kiezen voor deze wandkleden. Deze hebben onder een boven een houten lat met daaraan vast een koord. 

Koe in grijstint bruin en wit

Dit kunstwerk heeft misschien meer een industriële stijl door de grijstinten, maar past ook in een landelijke kamer. Het kunstwerk is te bestellen op grootformaat, 120 x 120 cm als print op dibond.