Zwart Wit Patronen

Gratis download patroon instagram

De afbeelding met het zwart wit patroon mag je gratis downloaden voor gebruik in jouw eigen instagram stories achtergrond. Ik zou het leuk vinden als je @emielsdesigns en #edisgratis vermeld in je post.

Een patroon dat er in zwart wit goed uit ziet kan vaak ook in andere kleurencombinaties gebruikt worden. In zwart wit komt de vorm en compositie van een dessin goed naar voren. 

Dit patroon met zomerse doodles in zwart wit kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Ik kan het voor je afdrukken op een sierkussen, als naadloos fotobehang, behang in banen en dit patroon is ook geschikt voor een leuke zomerse zitzak. Lekker chillen in je overkapping en genieten van een avondzonnetje. 
Zwart wit doodle art patroon

De dessins die je hier ziet zijn een greep uit mijn collectie van meer dan 900 ontwerpen. Ik heb het dessin dat jij zoekt waarschijnlijk al eens getekend. Ben je op zoek naar een specifiek zwart wit patroon? Neem dan even contact met me op. Wellicht kan ik het patroon voor jou ontwerpen.  

Zwart wit dessin met stippen

Hierboven zie je een drietal dessins met witte achtergrond en zwarte stippen. Door de cirkels groter te maken ontstaat een andere verhouding in positieve en negatieve ruimte en daardoor een heel ander patroon. In het voorbeeld met de sierkussen hoezen zie je dat wanneer je deze verschillende dessins combineert er een interessant samenspel ontstaat tussen deze patronen.