Panter Dessin

Dit panter dessin kan worden toegepast op talloze objecten. Het dessin heeft een hele hoge resolutie en kan daardoor ook op grote oppervlakken worden geprint zonder scherpte te verliezen. Op de afbeelding hierboven zie je het panter dessin toegepast als sierkussen hoes.

Panter Dessin in je Interieur

Het dessin kan ook geprint worden op diverse stoffen. Voor interieur toepassingen bijvoorbeeld op katoen. Maar het panter dessin kan ook geprint worden op naadloos behang, behang in banen of als behangcirkel.

Panter Dessin buiten toepassingen

Voor exterieur toepassingen kunnen we deze panter print leveren op bijvoorbeeld Structex, een zwaarde kwaliteit polyester stof. Als je een buitenkleed wilt met panter print kun je ook kiezen voor Propes Outdoor, een lichtgewicht polyester textieldoek. Stoffen kunnen we leveren vanaf 1 m2. 

Muurdecoratie panter patroon

Op zoek naar muurdecoratie met dit fraaie panter dessin? Ook dat kunnen we leveren. Denk aan hexagon panelen met panter patroon, of een fraaie muurcirkel. 

Decoratie aan de muur voor binnen en buiten

Voor binnen toepassing kun je kiezen uit print op dibond of Forex. Dibond is ook geschikt voor buiten toepassing. Daarnaast hebben we ook canvas doek in een interieur en exterieur kwaliteit.