Kleurige poster - impressionisme - schotse hooglander

Het is januari 2021 als ik dit werk maak. De winter begint nu pas in te zetten, de lockdown lijkt nog wel even te duren. Vandaag is bekend geworden dat de scholen tot eind januari 2021 dicht blijven. 
Juist daarom heb ik er voor gekozen een artwork te maken met zomerse kleuren. Met veel geel, oranje en rood. Deze schotse hooglander is aan het grazen in een weiland met lang gras en lijkt even op te kijken naar een voorbijganger. 
2021-01-05-schotse-hooglander-impressionistisch-mediumjpg
De stijl van dit werk vertoont kenmerken van impressionisme. Alleen is dit werk niet met olieverf gemaakt maar met modernere technieken.

Hieronder zie je de schets die de basis vormt voor dit werk. Deze schets is met pen getekend, gedigitaliseerd en in photoshop met verschillende brushes voorzien van kleur.

schets hooglanderJPG
Het kleurige kunstwerk past goed in een moderne interieur stijl. Via de webshop kun je een poster op papier bestellen van deze zomerse schotse hooglander.
2021-01-05-schotse-hooglander-impressionistisch-interieurjpg
In de 3D interieur impressie hierboven heb ik gekozen voor een taupe kleurige achterwand. Dit kunstwerk zou ook goed uitkomen op een witte of lichtgrijze muur. 
Ben je op zoek naar meer kunstwerken van schotse hooglanders, maar dan in een andere stijl, zoals lineart of waterverf? Neem dan een kijkje op deze verzamelpagina. Hier vindt je alle kunstwerken van schotse hooglanders bij elkaar.